Ruční napařovač hubí pomocí suché páry viry i bakterie a dezinfikuje také oblečení

Vytvořená pára neulpívá na textiliích, ani je nezvlhčuje, a tím zabraňuje opětovnému vzniku bakterií / Laurastar
Obáváte se, že si domů zanesete na svém oblečení viry nebo alergeny? Potřebujete rychle vyhladit a zbavit pachů látky, nebo dezinfikovat svůj outfit, klíče či kliku od dveří? Nový přístroj IGGI značky Laurastar tyto problémy za pár sekund jednoduše vyřeší.

Novinka je hygienický ruční napařovač využívající suchou páru DMS (Dry Microfine Steam) k rychlému ošetření a dezinfekci oblečení i předmětů denní potřeby. Během několika vteřin se zbavíte mikroorganismů, které obtěžují váš život. Vědecké studie potvrdily, že DMS pára hubí 99,9 % virů a bakterií, a také 100 % roztočů.

Pára DMS umí však mnohem víc – pomáhá udržovat v hygienické čistotě roušky, oblečení, polštáře, záclony, klíče, plyšové hračky i další předměty, na nichž se běžně udržují nežádoucí či dokonce nebezpečné mikroorganismy. Nejen po návratu domů z rizikového prostředí, ale také například po praní v pračce na krátký program nebo při nízké teplotě mohou na oblečení přežívat viry a bakterie až po dobu několika dní.

Dezinfekční pára DMS je zničí během několika vteřin. Vědecké testy provedené nezávislou laboratoří potvrdily, že krátkodobé ošetření párou DMS eliminuje 99,9 % virů, bakterií a plísní včetně koronaviru, a také 100 % roztočů. DMS pára vypouštěná pod velmi vysokým tlakem 3,9 baru nejen důsledně dezinfikuje, ale látky, včetně těch nejjemnějších, také vyhladí, omladí a zanechá je příjemně nadýchané.

Od napařovačů, které jsou k dostání na trhu, se Laurastar IGGI liší parním bojlerem, který produkuje stejnou patentovanou DMS páru, jako žehlicí systémy této značky. DMS pára je suchá a její teplota je díky použití speciálního parního generátoru až 145 °C.

Takto vytvořená pára neulpívá na textiliích, ani je nezvlhčuje, a tím zabraňuje opětovnému vzniku bakterií. Laurastar je v domácím Švýcarsku mimořádně populární značkou. Přibližně 40 % domácností využívá její žehlicí systém nebo parní generátor.

Hmotnost přístroje 1,08 kg a kompaktní rozměry 252,6 x 117,5 mm umožňují uživatelům, aby ho snadno přibalili na služební cestu nebo dovolenou. Pro tento účel je součástí balení také ochranný textilní obal. Laurastar IGGI je v prodeji ve dvou barevných provedeních – bílém a červeném za 5 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama