Futuristická sluchátka FreeBuds 5 poskytnou s nabíjecím pouzdrem až 30 hodin nepřetržitého poslechu

FreeBuds 5 se umisťují zvenčí ušního boltce, což výrazně snižuje tlak na zvukovod / Huawei
Novinka FreeBuds 5 jsou bezdrátová sluchátka ve futuristickém designu a ve třech barevných provedeních: stříbrné Silver Frost, bílé Ceramic White a oranžové Coral Orange. Na první pohled zaujmou ergonomickým tvarem, který posluchačům zajišťuje velmi pohodlné nošení.

Většina bezdrátových sluchátek má typicky známou konstrukci, které dominuje velký náušník. Uvnitř jsou následně poskládána tak, že jejich tři základní části – reproduktor, baterie a ovládací tlačítko jsou umístěny dle webu Huawei velmi blízko náušníku.

Sluchátka s takovou konstrukcí nemají dost prostoru pro instalaci rychlonabíjecího modulu do baterie a je téměř nemožné, aby byl reproduktor vybaven silným magnetickým systémem. To značně omezuje kvalitu zvuku, ale také komfort při nošení. Huawei FreeBuds 5 proto mají třídílnou architekturu, která řeší tento problém.

Reproduktor u sluchátek FreeBuds 5 je umístěn v náušníku, modul baterie ve střední části a kontrolní tlačítko na konci. Díky rozdělení umístění těchto tří částí je náušník menší, a tedy pohodlnější s lepším odhlučněním.

Dostatek prostoru pro každou část poskytuje zajímavý hudební zážitek. Pro modul reproduktoru je použit obvod se dvěma magnety, který přináší dostatečnou kvalitu zvuku a baterie je vybavena Super Charge technologií, což umožňuje uživateli velmi rychlé nabití.

Sluchátka určená do uší většinou při nošení způsobují velký tlak a diskomfort. FreeBuds 5 jsou ale takzvaná open-fit sluchátka, která se umisťují zvenčí ušního boltce, což výrazně snižuje tlak na zvukovod.

Open-fit sluchátka jsou navíc vyrobena tak, aby nechala prostor, díky kterému mohou zvukovody volně dýchat a jejich nošení je tak mnohem pohodlnější. FreeBuds 5 jsou vytvarované do křivky dvojitého C, což umožňuje přirozené vklouznutí přímo do uší. Můžete si tak být jistí, že vám sluchátka padnou jako ulitá.

V případě zapnuté funkce potlačení okolního hluku vydrží baterie sluchátek 3 a půl hodiny a 20 hodin s nabíjecím pouzdrem. Pokud je potlačení okolního hluku vypnuté, sluchátka vydrží až 5 hodin a 30 hodin s nabíjecím pouzdrem.

Huawei FreeBuds 5 podporují 5C rychlé nabíjení a nabízí zcela nové řešení. Sluchátka tak mohou být plně nabitá už za 20 minut a hrát 2 hodiny už po pouhých 5 minutách.

Zdroj: Huawei

Mohlo by vás zajímat

Reklama