Začátkem ledna dorazí na český trh Samsung Galaxy A25 s podporou 5G a levný Galaxy A05s

Galaxy A05s zaujme kapacitou baterie 5000 mAh / Samsung Electronics
Dva nové přírůstky řady A, Samsung Galaxy A25 s podporou 5G a Galaxy A05s, se v České republice dostanou do prodeje již počátkem ledna 2024.

Prvním ze dvou nováčků je Samsung Galaxy A25 s podporou 5G, který dle webu výrobce zaujme především velkým displejem, kvalitním fotoaparátem, ale i svým výkonem. Za zajímavou cenu nabídne navíc stylový design ve třech moderních barevných variantách (modré, žluté a modročerné).

Vizuální požitek u tohoto modelu zajistí 6,5palcový Super AMOLED displej s rozlišením FHD+, obnovovací frekvence 120 Hz, jas 1 000 nitů a technologie Vision Booster. O zvuk se postará vylepšené stereo Dolby Atmos, které podpoří celkový zážitek ze sledování a poslechu oblíbeného obsahu.

Ostré fotografie s prokreslenými detaily pak zachytí fotoaparát vybavený 50Mpix snímačem, který je doplněný širokoúhlým objektivem a makroobjektivem. Pro milovníky selfies disponuje Galaxy A25 13Mpix přední kamerou, se kterou vytvoříte dostatečně kvalitní záběry.

Model Galaxy A05s bude dostupný v Česku začátkem ledna 2024 v černé, světle zelené a stříbrné barevné variantě. Velký 6,7palcový displej s kvalitou FHD+ láká vychutnat si seriály, filmy a videohry v té nejlepší kvalitě.

Jeho velikost umožnila navýšit kapacitu baterie až na 5000 mAh, čímž se řadí ve své kategorii mezi ty nejlepší na trhu. Zvládne tak náročnější činnosti, jako je hraní videoher nebo streaming videí, bez nutnosti řešit nabíječku. V případě potřeby nabídne 25W rychlé nabíjení.

Díky procesoru Qualcomm Snapdragon 680 nabídne Galaxy A05s plynulý chod a vylepšení pro hry či umělou inteligenci. Tu Galaxy používá pro vylepšení funkcí baterie nebo pořízení ostrých fotografií, a to i v nočním režimu.

Zařízení řady Galaxy A mají přístup k funkcím, jako je Quick Share nebo Samsung Health, stejně tak k aplikacím třetích stran, jako jsou mimo jiné YouTube, Netflix, Prime Video nebo Spotify.

Maloobchodní cena Galaxy A25 ve verzi s 128 GB interní pamětí a 6 GB RAM je stanovena na 6 999 Kč a u verze 256 GB paměti a 8 GB RAM na 8 999 Kč. Galaxy A05s bude v prodeji ve verzi s 64 GB interní pamětí a 4 GB RAM za doporučenou maloobchodní cenu 3 999 Kč a ve 128 GB a 4 GB RAM za 4 499 Kč.

Zdroj: Samsung Electronics

Mohlo by vás zajímat

Reklama