Malá kamera natáčí videa ve 4K kvalitě s 60 fps, s pouzdrem pořídíte záznam i ve 40 metrové hloubce

 
Další 2 fotografie v galerii
Finální obraz je zachycený 160° širokoúhlým objektivem / Rollei
Pokud rádi sportujete, pak záznam z těchto vašich aktivit snadno a v dostatečné kvalitě pořídíte s novou kamerou Rollei Actioncam 560. Jde již o pátou generaci těchto akčních kamer s intuitivním dotykovým ovládáním a nahráváním videa v plném rozlišení 4K s rychlostí snímání 60 fps.

S kamerou Rollei Actioncam 560 Touch zůstanete v akci až 95 minut s plně nabitou Li-Ion baterií (bez WiFi) a dalších 95 minut na druhou baterii která je součást balení. Kameru lze snadno ovládat pomocí dotykového displěje, nebo bezdrátově za použití dálkového ovládání běžícího na frekvenci 2,4 GHz.

Novinkou jsou také 3 praktické barevné filtry, které se mimo jiné hodí ke kompenzaci zbarvení při fotografování pod vodou. se Filtry se jednoduše nacvaknou na podvodní pouzdro, které leze použít při potápění až do 40 metrů.

Červený filtr zlepšuje barvy při potápění v hloubkách mezi 3 až 15 metry, šedý filtr slouží jako ND filtr k ztmavení obrazu při intenzivním slunečním světle a růžový filtr využijete například v tropických vodách k zachycení podvodní fauny a flóry v co nejreálnějších barvách.

Kameru využijete například i při sjezdovém lyžování, kdy je k dispozici i dvojnásobná snímkovací frekvence 120 fps pro Full HD rozlišení, zaručující plynulé zpomalené záběry i v těch největších rychlostech.

Finální obraz je zachycený 160° širokoúhlým objektivem, elektronicky stabilizován pomocí citlivého šestiosého gyroskopu. Kamera Rollei Actioncam 560 Touch je již na tuzemském trhu v prodeji, a to za 3990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama