Audio systém pro domácí kino s populárními neviditelnými reproduktory

 
Další 1 fotografie v galerii
SoundTouch umožňuje také vytvoření komplexního systému ozvučení domácnosti s bezdrátovým rozvodem / BaSys
Základ nového audio systému Bose Lifestyle 550 tvoří audiofilům dobře známé reproduktory v podobě „kostiček“ Bose Virtual Invisible Speaker II. Navzdory jejich velmi malým rozměrům (9,4 x 8,13 x 8,2 cm) vytváří Lifestyle 550 dostatečně mohutný zvuk, výrazně podpořený subwooferem.

Nový audio systém se skládá z řídící jednotky, pěti malinkých reproduktorů a výkonného bezdrátového subwooferu. Jednotlivé „kostičky“ lze pomocí samostatně dodávaného příslušenství instalovat na stěnu, či s využitím podstavců na podlahu nebo poličku.

Audio systém je koncipován tak, aby zajistil s využitím téměř "neviditelných" reproduktorů působivou zvukovou kulisu při sledování filmů i přehrávání hudby. V režimu domácího kina podporuje formáty zvuku Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS a Multichannel PCM.

Při poslechu hudby máte k dispozici řadu možností, od přehrávání skladeb z centrálního domácího datového úložiště, přes Bluetooth, až po možnost propojení s aplikací Bose SoundTouch.

Díky ní můžete přehrávat skladby z populárních streamovacích služeb s téměř neomezenými možnostmi, jako Spotify nebo Deezer, a to s ovládáním v rámci dosahu domácí bezdrátové Wi-Fi sítě z celého domu. Technologie SoundTouch umožňuje také vytvoření komplexního systému ozvučení domácnosti s bezdrátovým rozvodem.

Stačí, když do dalších místností instalujete některý z bezdrátových reproduktorů Bose SoundTouch 10, 20 nebo 30. V aplikaci můžete řídit, jestli bude v celém prostoru přehráván stejný podkres, nebo v každé místnosti jiná hudba. Systém Bose Lifestyle 550 je již na našem trhu v prodeji, a to za 67.000 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama