Aplikace Apple TV se objeví na všech nových chytrých televizorech Samsung

Aplikace Apple TV spolupracuje se službami společnosti Samsung určenými pro chytré televizory / Apple
Všechny chytré televizory Samsung pro rok 2019 a vybrané modely starších televizorů budou disponovat novou aplikací Apple TV a nabízet podporu technologie AirPlay 2.

Podstatné je, že na obě tyto služby se mohou těšit i zákazníci v České republice. Mohou si tak na chytrých televizorech Samsung pustit televizní kanály Apple TV a filmy i televizní pořady iTunes.

Uživatelé mohou jednoduše zvolit ikonu aplikace Apple TV, která je plně integrována do chytrého televizoru Samsung, a získat tak přístup ke všem svým filmům a televizním pořadům zakoupeným prostřednictvím iTunes a prohlížet více než 100 000 filmů a televizních pořadů, které si lze na iTunes zakoupit či zapůjčit, včetně titulů v rozlišení 4K HDR, a to v původní kvalitě obrazu.

Můžete se také v aplikaci Apple TV přihlásit k odběru kanálů Apple TV a sledovat je na vyžádání přímo v aplikaci, přičemž zaplatíte pouze za ty, které chcete. Uživatelé uvedených modelových řad chytrých televizorů Samsung si budou moci v aplikaci Apple TV vychutnat Apple TV+, originální službu společnosti Apple umožňující odběr videí, až bude tato služba na podzim spuštěna.

Díky tomu, že chytré televizory Samsung podporují technologii AirPlay 2, mohou nyní zákazníci snadno přehrávat videa a další obsah ze svého iPhonu, iPadu nebo Macu přímo na chytrém televizoru Samsung.

Aplikace Apple TV spolupracuje se službami společnosti Samsung určenými pro chytré televizory, jako jsou například Universal Guide, Bixby nebo Search.

Mohlo by vás zajímat

Reklama