Nové OLED televize budou mít speciální obrazový režim pro sledování filmů

Režim Netflix Calibrated Mode lze použít pro celý katalog Netflixu / Panasonic
Modely OLED televizí společnosti Panasonic pro rok 2019 budou vybaveny režimem Netflix Calibrated Mode. V něm se obraz automaticky nastaví tak, jak tvůrci kalibrují své monitory v postprodukci.

I v pohodlí obývacího pokoje si tak budou moci majitelé těchto televizí vychutnat filmy či seriály prakticky ve studiové kvalitě. Panasonic tak rozšiřuje svou nabídku maximálně věrného obrazu i do oblasti streamingu, konkrétně u modelů řady GZ2000, GZ1500, GZ1000 a GZ950.

Spolupráce společností Panasonic a Netflix má již dlouholetou historii a nyní díky tomuto partnerství bude možné na OLED televizorech Panasonic sledovat seriály a filmy známé produkční společnosti a streamingové služby v nejvyšší kvalitě.

Stačí zvolit jednoduše položku v menu a můžete se při sledování obsahu na Netflixu těšit na přesné podání barev, dynamický kontrast a rychlé překreslení pohybu – přesně podle představ filmových tvůrců.

Režim Netflix Calibrated Mode lze použít pro celý katalog Netflixu – pro filmy, seriály, dokumenty apod. Například fanoušci hororové série Stranger Things mohou zažít temné detaily světa Upside Down jako nikdy předtím.

Takový hollywoodský zážitek i doma zatím z velkých společností nabídne tedy Panasonic. Proto vybavuje modely, včetně těch základních, technologiemi jako je Dolby Vision, Dolby Atmos nebo HDR10+. Nyní tedy přichází i s novým obrazovým režimem pro Netflix.

Mohlo by vás zajímat

Reklama