První fixní kopulovitá kamera s rozlišením 1080p a čipem ARTPEC-7

Varifokální objektiv disponuje vzdáleným ovládáním zoomu / Axis
První fixní kopule s poslední generací čipu z dílny Axis nabízí díky technologiím Lighfinder 2.0 a Forensic WDR kvalitní obraz i v nepříznivých světelných podmínkách a také vyšší výpočetní kapacitu pro analýzu přímo v kameře.

Nová síťová kamera AXIS P3245 doplňuje portfolio řady P32. Varifokální kopulovitá kamera skýtá široké možnosti využití jak v interiérech, tak ve venkovních podmínkách.

O kvalitní obraz v rozlišení 1080p se postarají zmíněné technologie Lightfinder 2.0 (zajistí vysokou světelnou citlivost a realistické barvy téměř i v úplné tmě) a Forensic WDR pro spolehlivý záběr pohybujících se objektů, ale také větší detaily a kvalitnější obraz i v silném protisvětle.

Díky volitelnému IR přísvitu s dosahem až 40 metrů – v závislosti na scéně – lze navíc kameru využít pro monitoring i v naprosté tmě. Všechny verze se vyznačují vysokou odolností a splňují standard IK10. 

Kamera se vyznačuje jednoduchou instalací, kompaktním designem a nenáročným provozem. Venkovní verze LV a LVE lze díky menšímu počtu závitů rychle umístit kamkoliv je třeba. U modelů pro vnitřní užití, kde se důraz klade na diskrétnost a design, jsou závity skryté. V případě potřeby je možné kameru přetřít jakoukoliv barvou, aby dokonale splynula s okolím.

Technologie Axis Zipstream s podporou standardů H.264 a H.265 významně snižuje požadavky na šířku pásma a velikost datového úložiště. Kamera disponuje obousměrnými audio porty pro připojení externího zvuku, včetně digitálního mikrofonu.

Varifokální objektiv disponuje vzdáleným ovládáním zoomu a ostření pro ještě jednodušší správu bez nutnosti ručního doostřování. Kamera AXIS P3245 je již v prodeji, a to od 12.900 Kč do 17.900 Kč v závislosti na modelu.

Mohlo by vás zajímat

Reklama