Monitor pro fotografy: Díky speciální technologii si můžete na displeji prohlédnout podobu výsledného tisku

 
Další 1 fotografie v galerii
Model disponuje technologií AQCOLOR zaručující přesnost barev / BenQ
Nový 32palcový monitor BenQ SW321C nabídne 4K UHD rozlišení a technologii Paper Color Sync a AQCOLOR.

Novinka nabízí rozlišení 3840 x 2160 pixelů, jas 250 cd/m2, kontrastní poměr 1000 : 1 a podporu formátů HDR10 a HLG. K zobrazení využívá speciální 10bitový IPS panel redukující odrazy světla, který společně s Paper Color Sync funkcí vytváří takřka totožný obraz, jako při tisku na papír.

Model disponuje technologií AQCOLOR zaručující přesnost barev, resp. garantuje jejich individuální kalibraci. BenQ SW321C pokrývá 99 % barevného prostoru Adobe RGB, 95 % DCI-P3 / Display P3 a 100 % sRGB. Dostatečně kvalitní reprodukce barev je dále podpořena využitím 16bitové 3D LUT tabulky a hodnotou Delta E menší než 2.

Použitá technologie BenQ uniformity zajišťuje autentické a konzistentní zobrazení v celé ploše. Barevný výkon monitoru pak dokládá prestižní certifikace společností CalMAN a Pantone.

K dispozici je také speciální režim GamutDuo, umožňující zobrazit stejný obrázek ve dvou barevných prostorech nebo Black & White mód. Každý z těchto a dalších režimů je snadno dostupný prostřednictvím ovladače Hotkey Puck G2. Podobně jako další modely produktové řady PhotoVue klade BenQ SW321C důraz i na ergonomii v podobě flexibilního stojanu a odnímatelné stínící clony.

Konektivitu reprezentují dva HDMI porty (v2.0), DisplayPort (v1.4), čtečka karet a USB hub se třemi USB 3.1 konektory. Vysokorychlostní přenos dat a audio/video obsahu skrze jediný kabel, spolu s napájením, zajišťuje rozhraní USB-C. Nový monitor BenQ SW321C PhotoVue bude v prodeji od března 2020, a to za 46 990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama