Webová kamera s rozlišením 1080p zaujme nejenom streamery

StreamCam je podporována také v aplikacích XSplit a Open Broadcaster Software / Logitech
Nová webová kamera Logitech StreamCam je určena zejména pro streamery a tvůrce obsahu. StreamCam nabízí video s rozlišením 1080p při rychlosti 60 fps, rozhraní USB-C a flexibilní montáž.

Přednosti StreamCam vyniknou zejména při použití s programem Logitech Capture. Capture umožňuje využívat funkce StreamCam, které automatizují expozici, orámování a stabilizaci obrazu, takže se uživatelé mohou plně soustředit na vytváření co nejlepšího obsahu.

Kamera StreamCam používaná s programem Logitech Capture je ideální pro streamování na YouTube, Facebook, Twitch, Instagram a další sítě. Tato výkonná kombinace nabízí řadu zajímavých funkcí, například: rozpoznávání obličeje pro automatické zaostřování a expozici, abyste vypadali stále co nejlépe, inteligentní orámování s podporou AI, abyste zůstali vždy v obrazu, nebo stabilizaci obrazu, aby vaše záběry nebyly roztřesené.

Kamera zvládá natočit svislé Full HD video, což je ideální pro prohlížení příspěvků na Instagramu a Facebooku na mobilním telefonu. Nechybí ani nastavení stereo/dual-mono zvuku pro nahrávání podle vašich preferencí. StreamCam je podporována také v aplikacích XSplit a Open Broadcaster Software (OBS).

Kamera Logitech StreamCam bude v prodeji v bílém nebo tmavošedém provedení v České republice od dubna letošního roku, a to za 3 975‬ Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama