Zábava na čerstvém vzduchu: Nový venkovní televizor Terrace se soundbarem

Model Terrace nabízí svítivost 2000 nitů / Samsung
Model Terrace je prvním televizorem značky Samsung s rozlišením 4K a technologií QLED pro použití v exteriéru, a k němu je možné si pořídit i speciální soundbar.

Nový televizor je k dispozici s úhlopříčkami 55, 65 nebo 75 palců, tedy 140, 165 či 190 cm. Dobře se tak hodí do různých exteriérů.

K dispozici bude obraz s rozlišením 4K, panel s technologií QLED a řada chytrých funkcí. Samozřejmostí je odolné provedení, aby televizi neublížily vrtochy počasí – přístroj s certifikací IP55 je odolný proti vodě i prachu a díky šikovnému provedení ho lze instalovat prakticky v libovolných venkovních prostorách. 

Sledování televizoru ve venkovním prostředí vyžaduje především jasný obraz. Nový model Terrace nabízí svítivost 2000 nitů, což znamená živé barvy a vynikající kvalitu i v jasném denním světle. Panel QLED s rozlišením 4K nepochybně potěší sportovní fanoušky – díky rychlé obnovovací frekvenci a plynulému překreslení pohybu je obraz jako živý, ideální pro rychlou akci.

Součástí obrazovky jsou antireflexní vrstvy a nechybí ani adaptivní technologie zpracování obrazu, která jej upravuje podle jasu okolí, aby nedocházelo k odleskům. Kromě toho je model Terrace odolný proti vodě i prachu (certifikace IP55), takže se hodí do venkovního prostředí všeho druhu. Navzdory odolné konstrukci výrobce zachoval štíhlé provedení, tloušťka televizoru činí pouhých 59,8 mm.

Kromě pokročilých funkcí při sledování (Multi View, Tap View) podporuje Terrace i hlasové ovládání na mnoho způsobů – na výběr je Bixby, Amazon Alexa a brzy bude k dispozici i Google Assistant. Díky tomu se televize snadno stane součástí chytré domácnosti.
 
Terrace, to není jen televizor, ale také stejnojmenný soundbar s dynamickým zvukem, který v kombinaci s televizními reproduktory posouvá hranice v kategorii domácích kin. Systém s vestavěnými subwoofery vyniká špičkovým zvukovým rozlišením a hlubokými, a přitom jasně čitelnými basy.

V případě, že si chcete zvukovou charakteristiku upravit sami, oceníte podporu Wi-Fi a Bluetooth. Kvalitu zvuku ze soundbaru Terrace dále vylepšuje i technologie pro eliminaci zkreslení v libovolném prostředí.
 
Podobně jako televizor je i soundbar Terrace dostatečně odolný s certifikací IP 55. Lze jej mimo jiné připevnit na zeď, ale také připnout k samotnému televizoru. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama