Bezdrátová herní sluchátka PRO X s 20hodinovou výdrží baterie

Nová sluchátka mají lehkou konstrukci s pohodlným polstrováním z paměťové pěny / Logitech
Na tuzemském trhu se objevila nová bezdrátová herní sluchátka s mikrofonem – Logitech G PRO X LIGHTSPEED. Ta přidávají k předchozímu oceňovanému modelu PRO X, bezdrátovou technologii LIGHTSPEED.

Sluchátka PRO X LIGHTSPEED, vytvořená na základě oblíbených herních sluchátek PRO X, vynikají kvalitou použitých materiálů, pokročilou komunikací, precizním zvukem, více než 20hodinovou výdrží baterie a naprostou svobodou bezdrátového připojení pomocí 2,4GHz technologie LIGHTSPEED s dosahem až 12 metrů.

„Bezdrátová verze sluchátek PRO X je důležitým doplňkem naší nabídky herních sluchátek s mikrofonem,“ řekl Chris Pate, manažer portfolia řady Logitech G PRO. „Tato sluchátka poskytnou profesionálním i začínajícím ambiciózním e-sportovcům potřebný výkon, komunikaci a pohodlí bez jakýchkoli kabelů nebo jiných omezení.“

Nová sluchátka mají lehkou konstrukci s pohodlným polstrováním z paměťové pěny k příjemným mnohahodinovým herním tréninkům nebo soutěžím.

Jsou vybavena také pokročilým softwarem Blue VO!CE, díky němuž dosahují dobré srozumitelnosti hlasu a vysoce kvalitní komunikace při hraní nebo streamování, akustickými měniči PRO-G o průměru 50 mm s čistým profesionálním zvukem a prostorovým zvukem DTS 7.1 pro lepší orientaci v herním prostředí.

Bezdrátová herní sluchátka Logitech G PRO X LIGHTSPEED budou v prodeji již v srpnu 2020, a to za 5 499 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama