Nová elektrická koloběžka s výkonným motorem 350W a dojezdem až 25 kilometrů

 
Další 3 fotografie v galerii
Přední a zadní osvětlení spolu s bočními odrazkami zaručí bezpečnost i za tmy / Umax
Elektrická koloběžka City Racer 35 od Umaxu zaujme pravděpodobně každého, kdo hledá dopravní prostředek nebo si chce užít dostatek zábavy.

Elektrická koloběžka Umax City Racer 35 má protiskluzový podvozek, s dostatečně silným 350W motorem doplněným bateríí o kapacitě 7500mAH.

Ta by podle výrobce měla zaručit dojezd až 25 kilometrů na jedno nabití. Koloběžka má sklopnou konstrukci a nízkou hmotnost 12 kilogramů. Je tedy snadno ovladatelná a dobře přenosná.

Model zaujme přehledným LCD displejem s ukazatelem rychlosti, kapacity baterie i jízdního režimu. Velké 8,5" nafukovací pneumatiky dokáží absorbovat nerovnosti povrchu. 350W bezkartáčový stejnosměrný motor je zabudován do předního kola a umožňuje rychlou jízdu.

Přední a zadní osvětlení spolu s bočními odrazkami zaručí bezpečnost i za tmy. Odolná konstrukce dovolí jízdu i za mírného deště nebo v prašném prostředí. Nechybí zadní bubnová brzda pro bezpečné zastavení během několika metrů.

S koloběžkou dosáhnete maximální rychlosti 25 km/h. Díky odolné konstrukci zvládnete jízdu i po nerovném povrchu či za slabého deště. Na pravé straně řídítek je umístěna páčka pro akceleraci a nalevo najdete klasickou brzdu, díky které můžete rychle zabrzdit. Snadný převoz a přenášení je zaručeno díky jednoduché přenosné sklopné konstrukci. Novinka je již v prodeji, a to za 7.990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama