Nike vyvinula tenisky Marty McFly, které lze ovládat pomocí Apple Siri

Nike Adapt BB jsou boty speciálně navrženy pro basketbal / Nike
Nike se spojil se Siri a umožní majitelům nových bot rozvazovat tkaničky pouhým hlasem. Nejnovější přepracovaná futuristická nositelná technologie společnosti Nike byla začleněna do vylepšených bot Huaraches. Uživatelé mohou říct virtuálnímu asistentovi Apple „Siri, uvolněte mi boty“ prostřednictvím Apple Watch nebo iPhone (pomocí aplikace Nike Adapt).

systém FITADAPT od NIke používá motor midfoot k provádění samotného šněrování. Nike uvedl: „Nejnovější systém FitAdapt umožňuje širší škálu osobních preferencí v různých prostředích a situacích, jde podle nás o klíčovou revoluci vzhledem k víceúčelové povaze obuvi pro současný životní styl.“

Doprovodná aplikace kromě jiného umožňuje lidem přizpůsobit barvu LED světel umístěných na spodní části boty, lze si zvolit některý z přednastavených režimů nebo vytvořit vlastní přizpůsobení a kombinace světla.

Ceny těchto superbot zatím nejsou jasné, ale odhady se pohybují kolem 350 dolarů. Trenéři Adapt Huaraches budou k dispozici od 13. září u vybraných maloobchodníků a také prostřednictvím aplikace SNEAKRS. Nike v lednu uvedla na trh své původní tenisky „Back to the Future“ s „tkaničkami“ ovládanými telefonem. 

Nike Adapt BB jsou boty speciálně navrženy pro basketbal a automaticky se dotahují nebo povolují stisknutím tlačítka na samotných botách nebo prostřednictvím smartphonu.

Uživatelé si mohou naprogramovat různá nastavení, která určují, jak je šněrování svázané, například jedno nastavení funguje pro hraní basketbalu a jedno pro zábavu. Boty vyžadují nabíjení a každý pár je dodáván s nabíjecí podložkou.

Mohlo by vás zajímat

Reklama