Kapesní fototiskárna Sprocket 200: Jak z právě pořízeného snímku udělat třeba samolepku?

 
Další 1 fotografie v galerii
Sprocket 200 funguje bez nutnosti doplňovat tonerové kazety / HP
Prakticky každý z nás denně používá chytrý mobil a s tím souvisí i nárůst obliby fotografování. Nejvíce fotek přitom pořizujeme na dovolené, kde ale většinou nemáme možnost nechat si fotky kvalitně vytisknout, takže se musíme spokojit pouze s virtuální podobou našich úlovků na displejích mobilních zařízení.

Šikovné a jednoduché řešení tohoto problému ale nyní představuje kapesní fototiskárna Sprocket 200 od HP, která je už druhou generací miniaturní tiskárny, jejíž první verze byla na trh uvedena před třemi lety.

Jedná se o zařízení s velmi kompaktními rozměry (80 x 117 x 25 mm) a váhou pouhých 172 gramů, takže se vejde i do kapsy, přičemž velikostí je srovnatelné s mobilním telefonem. Právě proto je model Sprocket 200 ideální zařízení pro tisk na cestách či dovolené.

Hlavním funkčním pilířem malé tiskárny je jednoduchá konektivita s mobilními telefony. Souhra mezi tiskárnou a telefonem probíhá prostřednictvím intuitivní aplikace HP Sprocket, jež nejen zajistí spojení mezi jednotlivými zařízeními, ale zároveň funguje i jako software pro úpravu a tisk fotek.

Dalším benefitem „tiskárny do kapsy“ je skutečnost, že Sprocket 200 funguje bez nutnosti doplňovat tonerové kazety. Tisk je totiž zabezpečován pomocí technologie Zink, která k zabarvení využívá speciální termo papír se třemi vrstvami. Ten zároveň funguje jako samolepka, takže je možné vytištěnou fotografii ihned vylepit – například do rodinného alba nebo na pohlednici. 

Druhá generace tiskárny Sprocket navíc přináší i několik nových vylepšení. Například nyní je již možné, aby se k tiskárně připojilo více uživatelů najednou. Fotografická tiskárna HP Sprocket 200 je již v prodeji, a to za 3 299 Kč. Součástí balení je i 10 listů samolepícího fotopapíru.

Mohlo by vás zajímat

Reklama