Nová řada ručního elektrického nářadí YOUseries zaujme každého kutila

 
Další 1 fotografie v galerii
Motor šroubováku umožňuje zašroubovat 90 šroubů na jedno nabití / Bosch
Modely z nové řady YOUseries tvoří akumulátorový šroubovák, multibruska a ruční vysavač. Produkty jsou o 50 % menší než jejich 12V protějšky, ale přesto dostatečně výkonné.

Pořídili jste si skříňku nebo kuchyňskou poličku, která čeká na smontování? Pokud použijete akumulátorový šroubovák YOUseries společnosti Bosch, je jedno, zda vrtáte, šroubujete nebo uvolňujete šrouby – stačí požadovanou funkci zvolit posuvným spínačem a srozumitelnými symboly na hlavě nástroje a můžete začít.

Nastavení volby převodu a směru otáčení se provádí jednoduše a není nutné nad ním přemýšlet. I rychlost lze proměnlivě upravovat s využitím spínače rychlosti. Bez ohledu na projekt funguje akumulátorový šroubovák z řady YOUseries efektivně při jakémkoliv využití díky bezuhlíkovému motoru: kompaktní a výkonný motor umožňuje zašroubovat 90 šroubů o velikosti 4 x 40 milimetrů na jedno nabití 4,0 Ah akumulátoru.

Akumulátorová multibruska z řady YOUseries je určena pro malé až středně velké projekty. Povrch rychle a snadno změní na hebký – nezáleží na tom, jestli je předmětem projektu prkno pro kuchyňskou poličku, zahradní křeslo nebo dekorativní kousek nábytku. Díky praktické a snadno použitelné konstrukci padne do ruky a pronikne i do stísněných prostor. Toto výkonné, avšak kompaktní nářadí je možné snadno zapnout nebo vypnout jedním tlačítkem. Pásková spona na hadici umožňuje kreativním kutilům dosáhnout ještě vyšší míry svobody: jednoduše připevněte sponu na pásek kalhot tak, aby hadice nepřekážela – a poté: začněte brousit.

Praktický akumulátorový vysavač doplňuje řadu malých každodenních pomocníků řady YOUseries. Využít jej lze flexibilně v každé situaci. Doma, při kutění nebo dokonce, i když jste na cestách, například v autě během kempování. Vysává mnoho nečistot – včetně drobků, prachu, nečistot a zvířecích chlupů velice rychle. Je rovněž díky integrovanému filtru uživatelsky přívětivý. Filtr je možné vyčistit nebo vyměnit rychle a snadno v několika jednoduchých krocích.

Mohlo by vás zajímat

Reklama