Síťové kamery odolné vůči nárazům s vestavěným IR přísvitem

Kryt kamery lze přetřít jakoukoli barvou, aby splýval s okolím / Axis
Nové modely síťových kamer AXIS M3115-LVE a AXIS M3116-LVE mají kopulový design s plochým hledím a jsou určeny jak pro vnitřní, tak venkovní dohled. Obě nabízejí širokoúhlý záběr a dostatečně vysoké rozlišení 1080p a 4 MP.

Tyto fixní kopulové kamery nabízí dvě technologie pro lepší obraz. Jsou to Axis Forensic WDR pro kvalitní snímky i v kontrastních záběrech s tmavými a světlými oblastmi
a Axis Lightfinder pro syté, realistické barvy za zhoršených světelných podmínek.

Díky vestavěnému IR přísvitu je zajištěn nenápadný dohled i v úplně tmě, takže není třeba nákladné osvětlení. Obě kamery jsou odolné vůči nárazům a mají klasifikaci IK08. Kryt kamery lze přetřít jakoukoli barvou, aby splýval s okolím.

Firmware zabezpečený digitálním podpisem  a bezpečné bootování zajišťují, že může být instalován pouze autorizovaný firmware a že nemůže být napaden škodlivým kódem. Obě kamery nabízejí technologii pro přenos dat Axis Zipstream s podporou kodeků H.264 a H.265. To výrazně snižuje požadavky na rychlost připojení kamery a na kapacitu úložiště, aniž by to mělo vliv na snížení kvality obrazu.

Nové modely AXIS M3115-LVE a AXIS M3116-LVE budou v prodeji již v březnu 2020 za doporučenou koncovou cenu 8200 Kč (M3115) a 10 800 Kč (M3116).

Mohlo by vás zajímat

Reklama