Realistické závodění díky volantu G923 s technologií TRUEFORCE

 
Další 2 fotografie v galerii
Technologie TrueForce komunikuje přímo s herními enginy a zpracovává data až 4000krát za sekundu / Logitech
Závodní volant s pedály Logitech G923 má nový systém zpětné odezvy slibující ještě reálnější zážitek a lepší výkon pro hráče závodních simulátorů.

Volant Logitech G923 s pedály nabízí skutečně zajímavý zážitek z jízdy v závodních simulátorech. G923 obsahuje nový systém zpětné odezvy TRUEFORCE, který spolupracuje s fyzikálním a zvukovým herním enginem, aby hráčům zprostředkoval věrné napodobení skutečných závodů.

TrueForce je speciální technologie zpětné odezvy. Využití herní fyziky a zvuku v reálném čase umožňuje hráčům více než kdy předtím vnímat věci jako řev motoru, trakci pneumatik, terén trati a zpětnou odezvu volantu. Technologie TrueForce komunikuje přímo s herními enginy a zpracovává data až 4000krát za sekundu, aby zvýšila autenticitu herního prostředí a všech detailů podporovaných her.

Logitech G923, navržený pro moderní závodní simulátory, je vybaven kartáčovaným kovovým volantem s koženým potahem pro maximální pohodlí hráče a propracovanými nablýskanými pedály.

Nový volant má také řadu nových nebo vylepšených funkcí. Například programovatelné ovládání dvojité spojky umožňuje závodníkům vybočit snadněji a rychleji z dráhy pomocí programovatelné dvojité spojky, která podporuje maximální trakci s minimem kouře ze spálených pneumatik.

Barevné LED indikátory ukazují rozsah otáček motoru a upozorňují závodníka, když zasáhne do červeného pásma. Navíc do volantu jsou zabudované ovládací prvky her pro konzole PlayStation4 a PlayStation5, nabízející dokonalou kontrolu na dosah prstu.

Závodní volant s pedály Logitech G923 se objeví v prodeji v srpnu 2020, a to za 11 049 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama