Nová verze aplikace mydlink umožňuje lépe ovládat a monitorovat vaši chytrou domácnost

Aplikace mydlink je kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa / D-LINK
Aplikace mydlink například nyní podporuje chytré nastavení Bluetooth pro rychlé zprovoznění bezpečnostních kamer. Zcela nová funkce Scenes zase umožňuje ovládat a automatizovat v libovolném zadaném čase činnost několika propojených zařízení.

D-Link přináší také několik dalších funkcí, které rozšiřují možnosti využití aplikace. Mezi ně patří zdokonalený časový rozvrh provozu zařízení, automatizace ovládání nebo ochrana soukromí.

Užitečná je také vylepšená časová osa událostí, která umožňuje snadno a rychle zjistit, kdy se něco stalo, a přehrát související videa. 

Aplikace mydlink je určena k ovládání a monitorování chytrých domácích zařízení z řady mydlink – bezpečnostních kamer, chytrých zásuvek nebo senzorů – přímo ze smartphonu nebo tabletu.

Portfolio mydlink nabízí tuto robustní, bezpečnou a vysoce škálovatelnou technologii už déle než deset let a slouží více než šesti milionům registrovaných uživatelů. Platforma je hostována v pěti regionálních datových centrech po celém světě, aby se zajistilo dodržování příslušných předpisů o ochraně soukromí a osobních údajů v jednotlivých zemích. 

Aplikace mydlink je kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa a je zdarma ke stažení pro iOS a Android.

Mohlo by vás zajímat

Reklama