Další generace chytrých brýlí Moverio disponuje již Full HD rozlišením

 
Další 1 fotografie v galerii
Displej s vysokým rozlišením nabízí ostřejší barvy a dokáže zrcadlit obsah z připojených zařízení / Epson
Deset let po představení svých prvních chytrých brýlí uvádí Epson na trh již čtvrtou generaci chytrých brýlí s binokulární a průsvitnou obrazovkou s rozšířenou realitou Si-OLED.

Nová řada Moverio, která zahrnuje chytré brýle BT-40 a BT-40S, nabízí uživatelům řadu nových funkcí, včetně širšího zorného pole (o 34 stupních – ekvivalentní projekci 120" obrazovky ze vzdálenosti 5 metrů), výrazně vyššího HD rozlišení - Full HD 1080p (1920 x 1080), vysokého kontrastu (kontrastní poměr 500 000 : 1), lepší konektivity a pohodlnějšího designu pro snadné nošení.

Brýle Moverio BT-40 lze prostřednictvím rozhraní USB-C připojit k široké škále kompatibilních zařízení, jako jsou chytré telefony, tablety a notebooky. Lze je využít jako sekundární nebo rozšířený displej, podobný externímu monitoru nebo projektoru pro osobní použití.

Displej s vysokým rozlišením nabízí ostřejší barvy a dokáže zrcadlit obsah z připojených zařízení. Brýle Moverio BT-40 mají výhodu velkého displeje s vysokým rozlišením, který si zobrazí pouze daný uživatel. Jsou tedy ideální pro uživatele mimo kancelář či ve veřejných prostorách, kde ochrana soukromí a pohodlí hrají důležitou roli.

Brýle Moverio BT-40 poskytují i virtuální pracovní stanici. Další výhodou je, že brýle nabízejí zážitky v rámci osobního použití. Uživatelé si mohou užívat komfortu díky novým funkcím pro snadnější nošení. Díky nim brýle sedí široké škále uživatelů a lze je snadno nosit přes dioptrické brýle.

Brýle se dodávají s polštářky na nos, které uživatelům umožní optimální nošení a jejich tvar lze upravit tak, aby sedly každému uživateli.

Mohlo by vás zajímat

Reklama