10 nejlepších kanálů YouTube o smartphonech

 
Další 1 fotografie v galerii
10 nejlepších kanálů YouTube o smartphonech / archiv klienta
Pokud uživatel někdy vyhledával kanály YouTube o chytrých telefonech, pravděpodobně ví, že stejný obsah s podobným názvem obvykle nahrává několik uživatelů. Někdy je velmi obtížné rozhodnout se, která videa sledovat a čí radě věřit, zejména pokud jde o chytré telefony. Trh YouTube je silně přeplněný a existuje mnoho technologických youtuberů, kteří na tuto platformu pravidelně nahrávají obsah. V tomto článku se podíváme na 10 nejlepších kanálů YouTube o chytrých telefonech, které by měl sledovat

Chytré telefony jsou dnes pro každého nepostradatelné. Umožňují vám mluvit s rodinou a přáteli, vyhledávat na internetu spoustu užitečných informací, pořizovat fotografie, užívat si hraní online casino bonus bez vkladu a mnoho dalšího.

#1. Marques Brownlee

Marques Brownlee neboli "MKBHD", jak je všeobecně známý. Jedno z nejzvučnějších jmen na YouTube v technologickém odvětví, zejména v souvislosti s chytrými telefony. Marquez začal natáčet videa o technologiích v roce 2009, když byl ještě na střední škole. Od roku 2009 se toho hodně změnilo: nyní má více než 10 milionů odběratelů a přes 1,6 miliardy zhlédnutí videí! Společnost Marques také recenzuje mobilní zařízení. S rostoucí popularitou se mu podařilo získat pro svůj kanál na YouTube takové celebrity, jako je Elon Musk a Will Smith, kteří s ním udělali rozhovor!

#2. UrAvgConsumer

Judner Aura, nebo jak ho někteří lidé znají, "UrAvgConsumer". Judner je podle vlastních slov "obyčejný chlap, který miluje techniku" a dělá recenze smartphonů, notebooků, fotoaparátů, her a dalších zařízení. Judner začal svou cestu na YouTube v roce 2012, kdy studoval marketing na Drexel University. S více než 2,75 milionu odběratelů Judner výrazně rozšířil svůj kanál YouTube díky svým upřímným názorům a pohledu "prostého člověka" na gadgety.

#3. LinusTechTips

Linus Gabriel Sebastian je Tech-YouTuber a majitel čtyř různých kanálů na YouTube, které dohromady odebírá více než 15 milionů uživatelů. Od února 2019 je Linus Tech Tips pátým nejsledovanějším kanálem o technologiích pro chytré telefony na YouTube. V průběhu let si kanál Linus získal obrovskou popularitu a v roce 2014 jej společnost Tubefilter označila za jeden z "1 % nejoblíbenějších reklamních kanálů společnosti Google" na YouTube v kategorii technologie. Časopis Inc. zařadil společnost Linus na 4. místo svého seznamu "30 nejlepších technologických hráčů".

#4. Terapie Unbox

Unbox Therapy: Další populární kanál YouTube věnovaný technologiím, Unbox Therapy, vám poskytne potěšení z objevování nejnovějších technologických smartphonů, aniž byste museli utrácet peníze za jejich nákup! Kanál založili Lewis George Hilsenther (moderátor) a Jack McCann (kameraman). Kanál YouTube má v současné době více než 16 milionů odběratelů a více než miliardu zhlédnutí videí!

#5. Austin Evans

Austin recenzuje vše, co souvisí s technikou, od herních počítačů po chytré telefony. Své první video nahrál v roce 2009, když mu kamarád navrhl, aby natočil videorecenzi aplikací a nahrál ji na YouTube. Od té doby se Austin stal jedním z nejznámějších technologických youtuberů a k dnešnímu dni nasbíral více než 4 miliony odběratelů.

#6. Jonathan Morrison

Jonathan Morrison začal svou cestu na YouTube v roce 2010, kdy se jeho kanál jmenoval tldtoday, později jej přejmenoval na Jonathan Morrison. Jonathan Morrison nabízí přehledná a estetická technická videa a recenze - od recenzí chytrých telefonů a tipů na nákup až po nejnovější aplikace a počítačové hry. V současné době má téměř 2,7 milionu odběratelů a více než 400 milionů zhlédnutí svého kanálu.

#7. Jonathan Rettinger

Jonathan Rettinger, stálý člen televizních stanic CNBC a Fox Business, je ve světě technologií dobře známou tváří. Svůj technologický web založil v roce 2009 s počátečním kapitálem 40 000 dolarů a vytvořil z něj obrovský web pro technologické nadšence, kde se diskutuje o všech technologiích a chytrých telefonech.

Začátkem loňského roku však Jonathan Rettinger prodal své webové stránky a kanál YouTube Technobuffalo společnosti Mobile Nations, jednomu z největších digitálních vydavatelství na světě. Od té doby se Jonathan osamostatnil a nyní provozuje svůj kanál na YouTube Jon Rettinger, který má více než 1,5 milionu odběratelů!

#8. Úřad pro Android

Android Authority vznikl v roce 2007 jako web věnovaný všemu, co souvisí se smartphony se systémem Android. V roce 2011 se připojili ke službě YouTube a spustili svůj kanál Android Authority, na kterém provádějí rozbory a recenze chytrých telefonů a gadgetů se systémem Android. Pokud jste fanoušky operačního systému Android, je Android Authority zlatým dolem aplikací, her, chytrých telefonů, uživatelských příruček a dalších informací o systému Android. Jejich kanál si v současné době odebírá více než 3,35 milionu lidí, a proto je pro fanoušky tím pravým místem, kde mohou diskutovat a zajímat se o nejnovější zprávy o Androidu.

#9. iJustine

iJustine založila svůj kanál v roce 2006 a nyní má více než 6,2 milionu odběratelů! Na jejím kanálu najdete vše od doporučení pro chytré telefony až po kybernetické hacky a tipy. Spolu s iJustine také spustila Vlog University, kde své odběratele učí vše o technickém vlogování.

#10. Erika Griffinová

S více než 870 000 odběrateli je Tech Me Out jedním z nejlepších technologických kanálů o chytrých telefonech na Youtube. Tento kanál, který provozuje technická šprtka Erika Griffin, obsahuje rozbory, recenze produktů, technické tipy a další! Její obsah je velmi upřímný a důvěryhodný. Chcete se dozvědět o nejlepších gadgetech? Tento kanál je pro vás!

Existuje mnoho vynikajících kanálů YouTube, ale můžete si být jisti, že ty výše uvedené pomohou uspokojit hlad po dalších úžasných nových technologiích ve světě chytrých telefonů. Zjistěte více o svých oblíbených gadgetech díky 10 nejlepším kanálům YouTube pro chytré telefony.

 

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardních hrách osobám mladších 18 let.

Mohlo by vás zajímat

Reklama