Slovo fritéza touto chvílí dostává nový především zdravější význam

 
Další 2 fotografie v galerii
Horkovzdušná fritéza dokazuje fakt, že smažené opravdu nemusí nutně znamenat nezdravé / shopify.com
Horkovzdušná fritéza Lauben Hot Air Fryer 4000BC je opravdu daleko od neblahých tučných a nevlídně vonících přístrojů minulosti. Dokazuje fakt, že smažené opravdu nemusí nutně znamenat nezdravé – tato fritéza rovnoměrně usmaží jídlo díky vysokorychlostní 360° cirkulací vzduchu a k přípravě smaženého pokrmu není nutno použít téměř žádný tuk a lze tak vytvořit zdravé jídlo pro celou rodinu.

Když se řekne smažení, tak si často představíme spoustu tuku a proto se smaženému často vyhýbáme. S horkovzdušnou fritézou lze připravit smažené pokrmy zdravějším způsobem - o 80 % méně tuku (nebo dokonce bez něj) a vychutnat si pochutiny s křupavým povrchem, vůní a rovnoměrně propečenou strukturou. Pachový filtr fritézy zabrání nevábné vůni v kuchyni.

Mimo základního horkovzdušného smažení systém nabízí další přednastavené programy speciálně např. pro kuřecí maso, hranolky, zeleninu, pečení masa či sladkého pečiva. Pokud by kuchaři tyto programy nestačili – je možno použít manuální nastavení teploty i času či předehřátí a vše nastavit podle svého receptu. Teplotu i čas přípravy lze jednoduše upravit tlačítky na přehledném displeji v českém jazyce.

Fritéza má také průhlednou část - osvětlené okénko, kterým je vidět dovnitř aniž by bylo nutné přerušit program. Fritéza nahradí funkci trouby a lze ji použít i pro pouhý ohřev pokrmu. Používáním fritézy spotřebujete oproti troubě i o 70 % méně elektrické energie a jídlo bude mnohem rychleji hotové.

Vnitřní objem fritézy byl zvětšen na 4 litry a tak není problém připravit pokrm pro celou rodinu. Při úklidu jistě potěší, že se jídlo díky funkci automatického vypínání nepřipálí a díky Coll Touch plášti se nespálíte ani vy. Vnitřní tác lze snadno umýt v myčce a navíc se bude fritéza vyjímat na kuchyňské lince jako designový doplněk Vaší kuchyně.

Mohlo by vás zajímat

Reklama