Nový smartphone s bezrámečkovým displejem, s vysokým rozlišením FHD+, má fotoaparát se třemi čočkami

 
Další 1 fotografie v galerii
Displej přináší novou generaci režimu šetrného pro lidský zrak / Honor
Na tuzemský trh právě přichází Honor 20 Lite, který disponuje zadním trojitým fotoaparátem se třemi čočkami, umělou inteligencí a speciálním předním 32Mpix fotoaparátem. To ale není zdaleka všechno.

Novinka má bezrámečkový 6,21“ displej s vysokým rozlišením 2340 x 1080 FHD+ a kapkovitým vykrojením, kdy je k tělu telefonu v poměru více než 90 %. Displej navíc přináší novou generaci režimu šetrného pro lidský zrak, který prošel certifikací TÜV Rheinland.

To v praxi znamená, že displej výrazně snižuje množství vyzařovaného modrého světla, a chrání tak oči i při dlouhém prohlížení, zejména při tlumeném světle. Model Honor 20 Lite je na zadní straně osazený 24Mpix, 8Mpix a 2Mpix digitálním fotoaparátem se třemi čočkami, umělou inteligencí a závěrkou F/1,8 se senzorem Quadra CFA.

Dostatečně široká čočka fotoaparátu (s průměrem 17 milimetrů) umožňuje jednodušeji zachytit celé postavy i pořídit kompletní záběry přírodních scenérií. Umělá inteligence přitom dokáže rozpoznat až 22 kategorií nejrůznějších předmětů a pro získaná data vybere jeden z více než 500 scénářů a vytvoří tak co nejlepší film.

Přední 32Mpix fotoaparát s vylepšeným ISO a technologií podsvícení obrazu vytvoří selfie při ostrém i tlumeném světle. Velkokapacitní úložiště 4+128 GB nabízí dostatek prostoru pro tvorbu nebo uložení oblíbených seriálů. Úložiště lze navíc pomocí microSD karty rozšířit až na 512 GB.

Zajímavý je režim AI Elevator, který inteligentně rozpoznává, zda uživatel nastoupil do výtahu nebo z něj vystoupil. Podle toho dokáže obnovit signál 4G. Honor 20 Lite 4 GB + 128 GB je již v prodeji, a to za 6990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama