Samsung nabízí ke smartphonům série Galaxy S10 bezdrátová sluchátka AKG Y500 zdarma

Sluchátka AKG Y500 nabízí velkou výdrž baterie, protože umožňují přehrávání hudby po dobu až 33 hodin / Pixabay
Od včerejška připravil Samsung zajímavou akci: K nákupu jakéhokoli smartphonu z řady Galaxy S10 totiž získáte jako dárek nová sluchátka AKG Y500 v hodnotě 3 999 Kč.

Speciální nabídka je jako obvykle omezena počtem kusů a pro získání sluchátek není potřeba žádná registrace. Sluchátka obdržíte přímo při odběru na prodejně u vybraných partnerů nebo vám přijdou společně se zakoupeným telefonem poštou.

Sluchátka AKG Y500 nabízí dostatečnou výdrž baterie, protože podle výrobce umožňují přehrávání hudby po dobu až 33 hodin (na jedno nabití). Pronikající okolní hluk pak zpracovává funkce okolního zvuku Ambient Aware, takže vaše okolí nebude působit jako rušivý element a vše potřebné zároveň včas uslyšíte.

A aby byl váš hudební zážitek ještě hladší, nabízejí sluchátka AKG Y500 další speciální funkce jako například multi-point propojení, sluchátka tak můžete prostřednictvím Bluetooth spárovat hned se dvěmi zařízeními najednou a jednoduše mezi nimi přepínat.

Nechybí ani funkce Play & Pause: aby vám neutekl ani jeden takt, sluchátka Y500 automaticky pozastaví přehrávání ve chvíli, kdy je sundáte z uší – a když je opět nasadíte, koncert v té nejvyšší kvalitě ihned pokračuje.

Praktické je zejména rychlé nabíjení. Nejen že mají AKG Y500 velkou výdrž, další hodinu poslechu získáte už po 5 minutách nabíjení. Plnou kapacitu baterie pak oznámí po dvou a půl hodinách nabíjení.

Mohlo by vás zajímat

Reklama