Nová motorola edge 50 je nejtenčím smartphonem na světě s certifikací IP68 MIL-810H pro vojenské účely

Model má odolnost IP68 proti vodě a prachu a certifikaci vojenské třídy MIL-810H / Motorola
Motorola představila nové zařízení edge 50, které spojuje elegantní i odolný design a stává se nejtenčím smartphonem na světě s certifikací IP68 MIL-810H pro vojenské účely.

Při fotografování může být obtížné zachytit noční scénu. Proto hlavní fotoaparát tohoto zařízení kombinuje dle webu výrobce vysokou citlivost snímače Sony LYTIA na světlo s technologií moto ai, která vylepšuje každou fotografii.

Tato funkce přináší skok v kvalitě obrazu bez jakéhokoli dalšího úsilí uživatelů. Ať už zachycují panorama města za soumraku nebo příjemný večer s přáteli, spotřebitelé si všimnou, jak ostré a jasné jsou jejich fotografie i v pohybu díky optické stabilizaci obrazu (OIS) a pokročilé technologii ostření na všechny pixely.

Pro další objevování svého tvůrčího potenciálu mohou uživatelé fotoaparátu motorola edge 50 využít 10Mpx teleobjektiv, který nabízí 3× optický zoom a 30× superzoom pro zachycení vzdálených detailů.

Obzory jim rozšíří také 13MP ultraširokoúhlý objektiv, který je ideální pro pořizování úchvatných krajin nebo skupinových fotografií. Při fotografování zblízka odhalí integrovaný objektiv Macro Vision složitou krásu každodenních předmětů.

Zpracování obrazu moto ai, které pracuje za snímači fotoaparátu, analyzuje více snímků fotografie a kombinuje expozice, aby vytvořilo věrný obraz. Na rozdíl od jiných metod pracuje přímo s nekomprimovaným snímkem, aby zachoval skryté detaily, bohatší barvy a jemné textury.

Vylepšení moto ai se vztahují i na videa, takže adaptivní stabilizace automaticky přizpůsobí videa pohybu uživatele a poskytne mu extrémní stabilizaci, když ji potřebuje. Uživatelé modelu edge 50 se mohou také rozhodnout pro funkci dlouhé expozice, aby se jediným klepnutím trefili do pohybující se vody nebo světelných stop – bez potřeby profesionálního vybavení.

Telefon motorola edge 50 zaujme svými výrazný symetrickými křivkami, měkkou veganskou kůží a veganským semišem a nekonečným displejem bez krajů. K dispozici je ve třech barvách – zelená Jungle Green, šedá Koala Grey a barvě roku 2024 podle Pantone, Peach Fuzz.

Toto zařízení má odolnost IP68 proti vodě a prachu, certifikaci vojenské třídy MIL-810H, což znamená, že smartphone prošel 16 přísnými testy odolnosti a extrémních podmínek prostředí. Je také vybaven sklem Corning Gorilla Glass 5 odolným proti poškrábání, díky čemu vydrží nástrahy každodenního života a zároveň si zachovává svůj stylový vzhled.

Při streamování filmů nebo hraní her si uživatelé vychutnají více než miliardu odstínů barev, podporu jasu HDR10+ a rozlišení 1,5k Super HD+ na téměř bezokrajovém 6,7“ POLED displeji. V kombinaci se stereofonními reproduktory Dolby Atmos přináší motorola edge 50 pohlcující zábavu na úrovni kina přímo do rukou spotřebitelů.

Napájení těchto zážitků procesor Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition v telefonu motorola edge 50 poskytuje pokročilé funkce AI, 5G a podporu Wi-Fi 6E. Obsahuje také až 512 GB úložiště4 a až 12 GB paměti RAM4 pro bezproblémový multitasking a efektivní výkon. Funkce RAM Boost5 přináší v případě potřeby dodatečnou extra rychlost a pokročilý system minotorování tepla zabraňuje přehřívání zařízení i při náročných procesech.

Uživatelé se také mohou těšit na své plány bez obav o výdrž baterie, protože robustní 5000mAh baterie  telefonu zajišťuje dostatek energie pro celodenní výkon. A když už přijde čas na dobití, technologie 68 W TurboPower nabíjení zajistí energii pro smartfone na celý den za pouhých 15 minut – toto zařízení podporuje 15W bezdrátové nabíjení pro další energii na cestách. Motorola edge 50 je již v České republice v prodeji za 14 999 Kč.

Zdroj: Motorola

Mohlo by vás zajímat

Reklama