Levný tablet v kovovém designu s 10palcovým full HD displejem

 
Další 1 fotografie v galerii
Tablet je vybaven úspornou baterií o kapacitě 6 150 mAh / Samsung
Nový tablet společnosti Samsung Galaxy Tab A 10.1 zaujme především svým plochým provedením z kovu a také zajímavým poměrem ceny a výkonu.

Tělo Galaxy Tab A10.1 má na tloušťku jen 7,5 milimetru a celý tablet váží méně než 470 gramů. Je velmi snadno přenosný, jeho jednolité vnější kovové zpracování má efekt praktický i designový.

Díky použitému materiálu je tablet odolnější vůči mechanickému poškození a zároveň na první pohled dobře vypadá. Jde tak o vůbec první tablet střední třídy, který bude Samsung dodávat v kovovém provedení. K dispozici bude v černé, zlaté a stříbrné barvě.

Rychlý a plynulý chod tabletu Galaxy Tab A 10.1 zajišťuje dostatečně výkonný procesor Exynos. Jeho interní paměť o velikosti 32 GB je možné Micro SD kartou rozšířit až na 512 GB. Více obsahu a větší výkon si žádá více energie. Tabletu ji v dostatečném množství a po dostatečně dlouhou dobu dodává úsporná baterie o kapacitě 6 150 mAh.

K hlavním přednostem modelu ale patří 10,1palcový (25,53 cm) full HD displej s vysokým jasem a úzkým rámečkem. Obrazovka díky tomu zaujímá 80 % plochy přístroje. O zvukovou kulisu tabletu se starají stereo reproduktory s podporou prostorového zvuku Dolby Atmos 3D.

K tabletu Galaxy Tab A 10.1 bude k dispozici řada různých pouzder i dokovací stanice POGO. Jejím prostřednictvím se tablet propojí i s dalšími chytrými zařízeními. Doporučená maloobchodní cena WiFi modelu je 5 499 Kč, LTE verze pak 6 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama