Galaxy Tab S6: Stylový tablet vybavený snímačem otisků integrovaným v displeji

Neurální procesor umožňuje na fotografované objekty použít pokročilé obrazové efekty / Samsung
Samsung právě představil svůj nový tablet Galaxy Tab S6, který přináší řadu zajímavých novinek. Pokud si tablet objednáte již v srpnu, dostanete navíc ochranné pouzdro zdarma.

Nově je například pero S Pen u tabletu Galaxy Tab S6 je vybaveno funkcí dálkového ovládání a možností bezdrátového nabíjení, a dává tak uživatelům do rukou ještě větší kontrolu.

Díky vestavěné funkci dálkového ovládání, včetně používání gest, umožňuje nyní pero intuitivně pořizovat selfie a videa nebo ovládat vytvořený multimediální obsah, i když nemáte tablet zrovna v rukou. Pero S Pen je navíc vybaveno funkcí bezdrátového nabíjení, která po pouhých deseti minutách nabije baterii až 10 hodin provozu.
 
Zapisování poznámek pomocí pera S Pen je u tabletu Galaxy Tab S6 úplnou hračkou. Ručně psané poznámky v aplikaci Samsung Notes lze jediným kliknutím převést na digitální text a exportovat do formátů jako Microsoft Word. Můžete si také zapisovat rychlé poznámky nebo náčrtky při sledování videa na stejné obrazovce úpravou průhlednosti okna aplikace Samsung Notes, což je ideální pro snadnou práci na několika úlohách zároveň.

Tablet Galaxy Tab S6 přináší nová vylepšení svého fotoaparátu včetně prvního duálního fotoaparátu Samsung s ultraširokoúhlým fotoaparátem v tabletu v kompaktním 5,7 mm štíhlém těle. Ultraširokoúhlý fotoaparát umožňuje uživatelům zachytit scenérii a krajinu v zorném úhlu 123 stupňů, tedy přesně tak, jak je vidí lidské oko.

Neurální procesor umožňuje na fotografované objekty použít pokročilé obrazové efekty, takže vaše fotografie budou vypadat, jako by byly pořízeny profesionálem. Galaxy Tab S6 je také prvním tabletem společnosti Samsung vybaveným snímačem otisků integrovaným v displeji, takže používání tabletu je skutečně pohodlné. 

Nový tablet Samsung Galaxy Tab S6 bude dostupný v šedé a modré barvě ve verzi LTE za 19 999 Kč a ve verzi Wi-Fi za 17 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama