Nové externí disky s rychlým rozhraním SuperSpeed USB ocení zejména pařmeni

Nároky na ukládací kapacitu u některých her přesahují 100 GB / Western Digital
Pětice nových externích disků (HDD i SSD) Western Digital je určena pro využití v herních konzolích i herních počítačích a optimalizuje ukládací kapacitu, přenositelnost dat i samotných her a zvyšuje jejich dostupnost.

Mezi novinkami se jako první v odvětví u herního disku představilo rychlé rozhraní SuperSpeed USB (20 Gb/s), USB 3.2 gen 2×2.

Dnešní počítačové hry využívají nejnovější zobrazovací a grafické technologie a využívají prvky virtuální i rozšířené reality pro ještě větší zážitek ze hry. Tyto moderní aplikace vyžadují vyšší výkon zařízení a větší ukládací kapacitu.

Nároky na ukládací kapacitu u některých jednotlivých her dosahují nebo dokonce přesahují 100 GB. Tato skutečnost představuje pro hráče her problém, zejména pokud nechtějí obětovat své starší nebo rozehrané hry na úkor vyzkoušení herních novinek.

Mezi pěticí nových produktů jsou i ty, které se opírají o možnosti SSD disku WD_Black SN750 NVMe. Nové externí disky WD_Black jsou navrženy a na míru postaveny tak, aby reagovaly na stále rostoucí potřebu ukládání dat. 

Disky se opírají o standardní spolehlivost zařízení Western Digital. Nové externí disky poskytují výkon, kapacitu a spolehlivost, a pomáhají tím hráčům počítačových her (jak na PC tak konzolích) hrát bez omezení a stale lépe. V případě použití SSD disků WD_Black tato externí úložiště zajistí mimo jiné rychlejší načítání jednotlivých scén.

Pařmeni jistě ocení i to, že vybrané disky WD_Black nabízejí až tříměsíční členství v programu Xbox Game Pass Ultimate s přístupem do aktualizované knihovny vice než sta her pro PC nebo konzoli a současně i všechny výhody programu Xbox Live Gold.

Mohlo by vás zajímat

Reklama