První tiskárna bez tonerové kazety dorazila na český trh: Neverstop Laser má laserový tank systém

Doplnění toneru trvá pár vteřin a bez zašpinění / HP
Od začátku října si můžete pořídit i u nás novou tiskárnu Neverstop Laser, která je první doplňovací laserovou tiskárnou s tankovým systémem od HP.

Neverstop Laser je nový typ laserové tiskárny s rychlým plněním toneru. Pryč je tak frustrace pramenící z neustálého přerušování tisku. Díky speciálnímu systému dávkování toneru, který si uživatel snadno doplní během několika vteřin, umožňuje HP Neverstop Laser uživatelům pokračovat v práci a zároveň využívat tiskárnu na maximum.

Kromě časové úspory přináší tiskárna HP Neverstop Laser i úsporu ekologickou. Sama je totiž z více než 25 procent vyrobena z recyklovaného plastu a plnící sada dokonce ze 75 procent. Tiskárna je přímo z továrny naplněna a připravená vytisknout až 5 000 stran bez přerušení, což je ideální pro velkoobjemový tisk. Například když ve firmě vytisknete 417 stran měsíčně, tak nemusíte do tiskárny doplňovat toner až 1 rok.

Doplnění toneru trvá pár vteřin a bez zašpinění. Laserový tank systém HP umožňuje rychlé a snadné doplnění toneru během 15 vteřin. Tiskárna by měl umožňovat i velmi ekonomický provoz.

Originální toner HP pořídíte za 299 Kč s výtěžností až 2500 stran, přibližná cena tisku 1 strany je tedy 0,12 Kč. Mobilní aplikace HP Smart App nabízí snadné mobilní skenování a tisk. Ke stažení ji najdete v App Store nebo Google Play.

Nové modely laserových tiskáren HP Neverstop jsou již v prodeji i na tuzemském trhu, přičemž model HP Neverstop Laser 1000w za 5 899 Kč a model HP Neverstop Laser MFP 1200w za 6 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama