Nejmenší konvertibilní osobní počítač na světě s poměrem obrazovky k tělu 90 %

 
Další 1 fotografie v galerii
Výdrž baterie by měla být podle výrobce až 22 hodin / HP
Nový Spectre x360 13 od společnosti HP nabízí zajímavý design, mobilitu, bezpečnost a dostatečný výkon potřebný pro vaši práci i zábavu.

Novinka je o 13 % menší oproti loňskému modelu, s poměrem obrazovky k tělu 90 % v každém úhlu a váhou 1,27 kilogramu – a to vše s mnohem vyšším výkonem.

Za pozornost stojí obrazovka se svítivostí 400 nit, první 13palcový 4K OLED displej s technologií True Black HDR a kontrastním poměrem 100 000:1 od HP, který nabízí dokonale sytou černou barvu, je vybaven antireflexní povrchovou úpravou pro dobrou čitelnost na slunci a je již ve výrobě barevně kalibrován s Delta menší než 2 pro o 30 % širší barevné spektrum.      

Co se týká designu, tak se můžete těšit na dvakrát zkosený „ostrý“ design díky preciznímu CNC frézování hliníkového těla. Nechybí integrované funkce s umístěním portu USB-C v pravém rohu pro lepší management kabelů a tlačítko napájení v levém rohu zařízení, aby nedošlo k náhodnému vypnutí napájení.

Model HP Spectre x360 13 je dále vybaven přijímači 4x4 LTE pro podporu rychlostí stahování v řádu gigabitů. Funkce HP Network Booster uživatelům umožňuje kombinovat různá síťová rozhraní Wi-Fi a LTE pro optimální připojení vždy a všude.

Z dalších funkcí nás zaujal dvakrát vyšší výkon oproti předchozí generaci, což umožňuje čtyřjádrový procesor Intel Core 10. generace s grafikou Iris Plus. Výdrž baterie by měla být podle výrobce až 22 hodin. 

Praktické je u novinky i samostatné tlačítko s LED indikátorem pro zapínání a vypínání mikrofonu. K dispozici je snadné přihlášení pomocí systému Windows Hello se standardními funkcemi, jako je nejmenší IR kamera HP o 2,2 mm a čtečka otisků prstů, pro pohodlí uživatele umístěná přímo na klávesnici. Model HP Spectre x360 13 bude v prodeji od poloviny října, a to za cenu od 32 990 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama