Tenká, přenosná, stylová powerbanka T10000 s kapacitou 10 000 mAh

Dva USB porty umožňují uživatelům T10000 rychle nabíjet až dvě zařízení najednou / ADATA Technology
Na tuzemském trhu se v prodeji objevila nová powerbanka ADATA T10000, která je díky svému štíhlému profilu a kapacitě 10 000 mAh lehce přenosná a zároveň disponuje dostatečnou kapacitou.

S tloušťkou pouhých 15 milimetrů, což je mimochodem méně než u většiny smartphonů, schováte model T10000 snadno v jakékoliv tašce nebo kapse.

Povrchová úprava s texturou činí powerbanku příjemnou na pohled i dotek, a zároveň zabraňuje vzniku nevzhledných otisků prstů. Dva USB porty s výstupním proudem až 2,0 A umožňují uživatelům T10000 rychle nabíjet až dvě zařízení najednou, čímž ušetří uživateli drahocenný čas.

Díky vysoce kvalitním lithium-polymerovým bateriím, pevnému a ohnivzdornému pouzdru a vícenásobné ochraně obvodů nabízí model T10000 stabilní výkon, odolnost a bezpečnost.

Bezpečný provoz zaručují ochranná opatření proti přebití, nadměrnému vybití, přehřátí, zkratu a přepětí na vstupu i výstupu.

Společnost ADATA Technology, která tuto powerbanku distribuuje, je druhým největším prodejcem paměťových modulů DRAM na světě. Novinka, powerbanka T10000, je již v České republice v prodeji a to za doporučenou cenu 329 Kč. 

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama