Nový kompaktní síťový stolní skener zvládne pořídit až 90 naskenovaných obrazů za minutu

Velký barevný dotykový LCD displej zajišťuje snadné ovládání / Canon
Až dvě třetiny českých firem pravidelně skenují dokumenty v různých fázích svého pracovního procesu. Nově mohou využít například stolní skener imageFORMULA DR-S150, který kombinuje barevné skenování s možnostmi připojení prostřednictvím USB, přes rozhraní Ethernet či bezdrátově přes Wi-Fi (bez nutnosti použít počítač).

Výhodou široké konektivity nového skeneru imageFORMULA DR-S150 je možnost umístit zařízení libovolně v kanceláři bez nutnosti řešit stávající infrastrukturu IT sítě.

Kompaktní rozměry a připojení přes USB, prostřednictvím kabelu (Ethernet) nebo bezdrátově (Wi-Fi) zajistí spolehlivé skenování opravdu kdekoliv. Uživatel přitom nepřijde ani o pokročilé funkce, které dosud zvládala jen profesionální zařízení.  

O kvalitu vysokorychlostního zpracování obrazu se stará vestavěný procesor DR a aktivní režim pro nastavení prahových hodnot pomáhá zpracovat důležité informace a zajišťuje kvalitu pro správné vyčtení informací. Výsledkem je možnost plynulejší práce bez zbytečných zdržení, o čemž svědčí výkon až 90 naskenovaných obrazů za minutu.

Velký barevný dotykový LCD displej zajišťuje snadné ovládání, ať už zařízení využívají menší týmy, nebo je umístěn v domácí kanceláři. Skener DR-S150 podporuje PUSH skenování, tj. odesílání dokumentů přímo na specifické místo v síti, aniž by bylo třeba připojit zařízení k počítači.

Díky samostatnému tlačítku pro skenování úloh může celý tým snadno využívat přednastavené pracovní procesy k tomu, aby dokumenty naskenoval a odesílal je rychle a přesně tam, kam potřebuje. To vše navíc s optimalizovanou kvalitou obrazu a připravené k okamžitému dalšímu zpracování.

Stolní skener Canon imageFORMULA DR-S150 disponuje softwarem CaptureOnTouch Pro, který nabízí inteligentní řešení pro skenování a ukládání obrázků a dokumentů. Díky podpoře OCR, rozpoznání čárových a 2D kódů pomůže firmám s efektivnějším zpracováním dokumentů od automatizovaného rozdělení dávek přes pojmenování dokumentů až po zjišťování metadat pro jejich snadné začlenění do workflow celé firmy.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama