Multimediální úložiště NAS s dvoujádrovým procesorem Intel se 2 sloty pro disky

Model TS-251D nabízí také slot PCIe pro rozšíření klíčových funkcí / QNAP
S dvoujádrovým procesorem Intel J4005 lze nové úložiště TS-251D využít jako chytré řešení s aplikací pro správu fotografií s využitím umělé inteligence, QuMagie, která využívá Intel OpenVINO a urychluje rozpoznávání obrazu pomocí umělé inteligence a zároveň optimalizuje správu fotografií.

Překódování médií 4K a možnosti streamování modelu TS-251D přináší uživateli vynikající a uspokojivý multimediální zážitek napříč zařízeními. Model TS-251D nabízí také slot PCIe pro rozšíření klíčových funkcí.

Model je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Celeron J4005 2,0GHz (navýšení až na 2,7 GHz), pamětí DDR4 RAM (až 8 GB), jedním portem Gigabit LAN a podporou disků SATA 6 Gb/s.

Model TS-251D nabízí spolehlivou rychlost čtení/zápisu a hardwarově akcelerované šifrování Intel AES-NI 256 pro zabezpečení citlivých a důvěrných dat na úložišti NAS. Model TS-251D rovněž podporuje snímky (Snapshots) a umožňuje uživatelům rychlé obnovení dat v případě náhodného odstranění/úpravy nebo útoku ransomwaru.

Uživatelé mohou snadno rozšířit funkčnost TS-251D prostřednictvím slotu PCIe. Existuje možnost konfigurace karty pro rozšíření sítě QNAP QXG – 10 GbE/5 GbE se stávajícím kabelem CAT 5e a upgrade připojení NAS na vysokorychlostní síťové prostředí.

Instalací karty QM2 přidáte M.2 SSD cache a připojení 10GbE; s kompatibilním bezdrátovým adaptérem QNAP QWA-AC2600 vytvoříte bezdrátové úložiště a prostředí pro streamování; s kartou USB 3.1 Gen 2 (10 Gb/s) zvýšíte počet portů USB.

Centrum aplikací modelu TS-251D poskytuje řadu nástrojů pro zvýšení produktivity, včetně následujících možností: QmailAgent pro centrální správu více e-mailových účtů, Notes Station 3 pro vyšší efektivitu při společném vytváření poznámek a v pracovních skupinách, Qfiling pro automatizaci pracovních postupů a lepší efektivitu a produktivitu, Qsirch pro rychlé hledání souborů.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama