Jak jednoduše dostat Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.0 do vašeho stolního nebo herního PC?

 
Další 2 fotografie v galerii
Nejnovější standard Wi-Fi 6 zaručuje vysokou rychlost a nízkou latenci / TP-Link
Nová rozšiřující karta do PCIe slotu Archer TX3000E přináší potřebnou rychlost Wi-Fi 6 do stolních počítačů, herních mašin i multimediálních PC.

Tento adaptér překonává gigabitovou rychlost pevného eternetového připojení více než dvojnásobně, a předchozí Wi-Fi5 dokonce trojnásobně. Kromě toho je kompatibilní s poslední verzí Bluetooth 5.0.

Nejnovější standard Wi-Fi 6 zaručuje vysokou rychlost, nízkou latenci a nepřetržité připojení. Spojením Wi-Fi 6 routeru a karty Archer TX3000E je gigabitový ethernet definitivně poražen a hráči jsou konečně osvobozeni od připojení přes kabel. Rychlost až 2402 Mb/s (5 GHz) doplněná o 574 Mb/s (2,4 GHz) hovoří za vše.

Plynulé hraní zajišťuje především nižší latence, která je nezbytná pro dosažení nejvyšších výsledků. Technologie OFDMA snižuje zpoždění až o 75 % oproti Wi-Fi 5, konkrétně z 36 ms na 7,9 ms. Vychutnat si tak lze hry závislé na rychlé reakci v reálném čase nebo pohlcující zážitky v kombinaci s VR brýlemi.

Ke kartě se připojují dvě všesměrové antény umístěné na základně s magnetickým držákem. Lze ji tak snadno přichytit na skříň PC, a to jak nahoru, tak i z boku. Antény lze totiž naklonit o 90 stupňů, otočit o 360 stupňů a nastavit je pro optimální příjem signálu. Tomu napomáhá i jejich vysoký zisk 5 dB. 

Kromě Wi-Fi 6 je Archer TX3000E od TP-Link kompatibilní s nejnovějším technologií Bluetooth 5.0, která dosahuje dvojnásobné rychlosti a čtyřnásobně většího pokrytí než Bluetooth 4.2.

Bezdrátově tak připojíte prakticky jakákoliv BT zařízení, včetně herních ovladačů, myši a klávesnice, sluchátek a reproduktorů, abyste si raději užili zážitek ze hry či práce, než řešili překážející kabely. Pro snadné používání karta podporuje nativní BT profily ve Windows 10.

Mohlo by vás zajímat

Reklama