Nové externí SSD úložiště s rychlostí sběrnice až 10 Gb/s

Disk PXD je chráněn odolným hliníkovým šasi / Patriot
Nové disky PXD značky Patriot disponují USB konektorem typu C a jejich kapacita se pohybuje od 512 GB do 2 TB.

Při velikost 10,3 cm (délka), 3,15 cm (šířka) a 1 cm (výška) a váze 35 gramů se jedná o ideální řešení pro uživatele, kteří hledají velmi rychlé úložiště v kompaktním designu.

Výkon externích úložišť bývá často nedostatečný, a tak jsou externí pevné disky a flash disky mnohdy nepoužitelné pro přenos velkých dat. Tvůrci videoobsahu a profesionálové z oblasti IT ale potřebují rychlé a efektivní řešení.

Externí SSD úložiště PATRIOT PXD M.2 PCIe Type-C External tuto mezeru vyplňuje tím, že kombinuje nejnovější kontrolér PCIe Gen3x4 s rozhraním USB 3.2. Tím vytváří ideální externí disk pro uživatele, kteří pracují s mediálními soubory. Disk PXD je chráněn odolným hliníkovým šasi a podporuje rychlost přenosu až do 10 Gb/s.

Pro kompatibilitu s nejnovějšími počítači je disk PXD dodáván také s kabely USB-C to USB-A a USB-C to USB-C. Disk je zabalen do hliníkového šasi velikosti USB, která pohlcuje nárazy, čímž prodlužuje životnost výrobku. 

Společnou potřebou herních konzolí, jako jsou PlayStation 4 a Xbox One X, je větší úložiště. PXD proto nabízí konzolovým hráčům rychlé rozšíření úložiště, které přináší vysoký výkon sekvenčního čtení a zápisu. Tím zajišťuje rychlejší načítání her a plynulejší hraní, pokud jsou hry nainstalovány přímo na disk. Nový SSD disk je dostupný ve variantě 512 GB za 3 199 Kč, 1TB za 5 079 Kč a ve variantě 2TB za 9 869 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama