Nové hybridní přepínače se čtyřmi režimy správy sítě

Řada GS2220 zahrnuje modely s metalickými a kombinovanými porty / Zyxel
Přepínače řady GS2220 disponují širokou paletou funkcí na druhé vrstvě pro provoz VoIP, videokonferenčních zařízení a internetové televize.

Mezi hlavní přednosti této řady přepínačů patří kompatibilita s cloudovou platformou Nebula, díky které lze sítě přes centrální rozhraní monitorovat a spravovat odkudkoli a kdykoli.

Platforma Nebula od Zyxelu je vytvořena s důrazem na potřeby firem a organizací, což se projevuje vyšší efektivitou instalace, konfigurace i analytiky. Vzhledem k rostoucí unifikaci datového, hlasového a video provozu, e-commerce a dalších aplikací v síti nesou přepínače pracující na druhé vrstvě stále větší břemeno konvergence.

Řada GS2220 proto disponuje lepším hardwarem i softwarem pro zajištění stability, která je v případě přepínačů L2 tolik potřebná. Vedle stability se přepínače řady GS2220 vyznačují také vysokou spolehlivostí, ke které přispívají mimo jiné 2x silnější ochrana před elektrickým výbojem a 4x silnější ochrana před přepětím.

Uživatelé kladoucí důraz na ticho nepochybně ocení také jejich nové bezventilátorové provedení. A v neposlední řadě modely GS2220 ostatní PoE přepínače porážejí také svými kompaktními rozměry, které ušetří spoustu místa v racku.

Flexibilita přepínačů řady GS2220 se neprojevuje pouze možnostmi správy, ale také počtem portů. Přepínače podporují všechny možné způsoby použití na L2 vrstvě, až 44 gigabitových portů RJ45 a navíc ještě kombinované gigabitové metalické/optické SFP porty nebo dva SFP porty.

Pro sítě, u kterých je kladen důraz na pokročilé L2 řídicí funkce na přístupové vrstvě, jsou k dispozici také modely s menším počtem portů. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama