Tichý All-in-One počítač od Umaxu s Intel Celeron N4100 může pracovat i jako multimediální centrum

 
Další 1 fotografie v galerii
Operační paměť typu DDR4 má velikost 4 GB / Umax
Nový Umax U-One 24GL je úsporný počítač typu All-in-One s Full HD IPS displejem a dostatečnou konektivitou, který může pracovat jako domácí i kancelářský počítač, nebo i jako výkonné multimediální centrum.

Novinka je osazena všemi důležitými porty pro připojení externích zařízení. Pro práci v počítačové síti nabízí GBit LAN a duální AC Wifi. Pro rozšíření kapacity úložiště nabízí U-One 24GL také 2,5" HDD/SSD SATA slot i slot pro micro SD kartu.

Srdcem počítače je ovšem čtyřjádrový procesor Intel Celeron N4100 z rodiny Gemini Lake, který je vyráběn na 14nm procesu a je doplněný grafikou Intel 9.generace známé u procesorů Skylake.

Operační paměť typu DDR4 má velikost 4 GB, úložiště nabízí 64 GB a spolu s procesorem zajišťuje plynulý a úsporný provoz počítače. Jako multimediální zařízení zvládne 4K rozlišení a veškeré formáty videa.

U-One 24GL obsahuje duální bezdrátový Wifi adaptér 802.11bgn/ac k dosažení rychlého a bezchybného streamování. Počítač obsahuje také Gigabit Ethernet adaptér pro ty, kteří dávají přednost kabelovému připojení.

Umax U-One 24GL má patentovaný design chlazení bez použití ventilátoru, díky němuž můžete používat počítč 24 x 7 hodin v týdnu. Úsporné komponenty zaručí velmi nízkou spotřebu energie maximálně 15-20W oproti běžným počítačům a notebookům se spotřebou 200W.

Nový počítač typu All-in-One Umax U-One 24GL s 23,8palcovým displejem je již v prodeji za 7 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama