Výkonná stanice od Dellu na pracovním stole příliš místa nezabere

 
Další 1 fotografie v galerii
Náročné výpočetní úlohy zvládá novinka díky procesorům Intel Core 10 / Dell
Zcela dostatečný výkon nové stanice Dell Precision 3240 Compact se skrývá ve velmi kompaktním těle s různými možnostmi uchycení, například na zadní stranu monitoru nebo pod desku stolu.

Navzdory hmotnosti necelých 2,3 kilogramů je Dell Precision 3240 Compact výkonná pracovní stanice s certifikací ISV. Navíc od října 2020 bude novinka k dispozici i v provedení s profesionální grafickou kartou NVIDIA Quadro RTX 3000 vybaveném pro VR, AR a AI.

Náročné výpočetní úlohy nová pracovní stanice zvládá díky procesorům Intel Core 10. generace nebo Xeon a operační paměti až do velikosti 64 GB (volitelně typ ECC). Dostatek úložné kapacity zajišťuje až 4 TB HDD/SDD (volitelně v uspořádání RAID).

K dispozici bude i u této pracovní stanice optimalizační software Dell Optimizer for Precision, nástroj založený na umělé inteligenci, který automaticky vylaďuje výkon počítače s pomocí strojového učení. Dell Optimizer for Precision se naučí váš způsob práce a průběžně se přizpůsobuje vašemu stylu a vytváří chytřejší, osobitější a produktivnější prostředí.

Technologie Reliable Memory Technology Pro (RMT) chrání vaši práci před případnými haváriemi v souvislosti s chybami paměti. Spolupracuje s pamětí ECC, detekuje chyby paměti a opravuje, resp. odstraňuje je. Technologie RMT Pro rovněž monitoruje stav paměti a upozorní uživatele, když je paměť v kritickém stavu a je třeba ji vyměnit.

Zmíněný dostatečně vysoký výkon stanice Dell Precision 3240 Compact se skrývá ve velmi kompaktním těle (s objemem přibližně 2,3 litru), je tedy ideální i pro stísněné prostory.

Volitelné Wi-Fi a řada dobře dostupných portů, včetně USB 3.2 na čelním panelu, umožňují připojení k dalším zařízením. Ochranný kryt proti prachu a kryty kabelů umožňují jeho použití i v náročných provozních podmínkách.

Mohlo by vás zajímat

Reklama