Cenově dostupná inkoustová tiskárna PIXMA TS3450 zvládne i skenování a kopírování

Zadní zásobník tiskárny umožňuje tisknout na mnoho různých typů papíru, včetně magnetického nebo samolepicího fotopapíru / Canon
Nové multifunkční zařízení 3 v 1 se vyznačuje zejména jednoduchostí obsluhy. To u modelu Canon PIXMA TS3450 potvrzují snadno vyměnitelné čtyřbarevné inkoustové náplně, jednoduché nastavení a bezdrátové připojení jedním stiskem tlačítka.

Tiskárna Canon PIXMA TS3450 Series je vhodná v dnešní době například pro zaměstnance pracující z domova, kteří potřebují dostatečně kvalitní tiskové výstupy.

Model je kompatibilní s inkoustovými náplněmi FINE a FINE XL s vyšší výnosností. Kazety není tedy nutné měnit tak často, čímž se minimalizuje odpad a dodatečné výdaje. Hybridní inkoustový systém využívající současně inkousty na bázi barviv a inkousty na bázi pigmentu umožňuje dosáhnout živého podání barev a ostrého písma.

Tiskárna dokáže také tisknout fotografie bez rámečků až do formátu 13 x 18 cm, přičemž fotografie formátu 10 x 15 cm se na vysoce jakostní lesklý fotografický papír vytiskne za pouhých 65 sekund. 

Aby se uživatelům nikdy nestalo, že jim v té nejnevhodnější chvíli dojde inkoust, podporuje tiskárna PIXMA TS3450 Series připomenutí systému Easy Ink Delivery, který při nízké hladině inkoustů zasílá e-mailová upozornění.

Při práci na cestách nebo z různých zařízení, např. chytrého telefonu nebo notebooku, je potřeba mít snadný přístup ke všem důležitým dokumentům. Ať potřebujete odevzdat splněné zadání nebo před schůzkou nahlédnout do poznámek k prezentaci, tiskárna PIXMA TS3450 díky vylepšenému propojení s řadou aplikací a webů a zajišťuje, že soubory budou vždy dostupné bez nutnosti otevírat každý samostatně.

Tip: Pokud často cestujete a hledáte pro tyto účely vhodné zařízení, doporučujeme přečíst ještě článek "Jak vybrat přenosnou tiskárnu k notebooku". Jsou zde srovnány výhody a nevýhody nejběžnějších typů mobilních tiskáren včetně popisu parametrů, které je třeba vzít při výběru v potaz.

K tomu slouží nástroj PIXMA Cloud Link, který je k dispozici v rámci aplikace Canon Print a umožňuje tisknout přes Wi-Fi přímo z Disku Google, Dropboxu a Evernote. Těm, kdo studují nebo vyučují distančně, přijde vhod kompatibilita s aplikací Google Classroom.

Aplikace Canon Print je k dispozici ve verzi pro systémy iOS a Android a umožňuje uživatelům přímo z mobilního zařízení tisknout dokumenty a fotografie a kontrolovat stav tiskárny a připojení. Zároveň je tiskárna PIXMA TS3450 kompatibilní se službami hlasového ovládání jako Amazon Alexa a Google Assistant, takže ji lze ovládat i bezdotykově – bez hnutí prstem můžete tisknout, kontrolovat hladiny inkoustů nebo tiskárnu zapnout a vypnout.

Zadní zásobník tiskárny umožňuje tisknout na mnoho různých typů papíru, včetně magnetického nebo samolepicího fotopapíru a vyrábět tak vlastní obrázkové magnety nebo opakovaně použitelné nálepky pro výzdobu domácnosti. Tiskárna Canon PIXMA TS3450 se objeví na českém trhu v lednu 2021, a to za 1290 korun.

Mohlo by vás zajímat

Reklama