Kvarteto barevných počítačových skříní NR200P se objeví již v srpnu na našem trhu

Jednotlivé barvy využívají také odlišné barvy doplňků / Cooler Master
Společnost Cooler Master představila hned čtyři nové barevné varianty počítačové skříně NR200P. Tyto barvy byly vybrány na základě ankety, která vznikla v úzké spolupráci s komunitou tvůrců na Redditu.

Oblíbenost originálního modelu NR200(P) v komunitě kreativních tvůrců byla obrovská. Převážně pozitivní ohlasy a významný posun na trhu s dostupnými m-ITX počítačovými skříněmi přiměly Cooler Master k zajímavé inovaci.

Čtyři nové barevné varianty mají premiéru na akci Summer Summit 2021, kterou pořádá Cooler Master. Jedná se o tyto provedení: Flamingo Pink, Caribbean Blue, Sunset Orange a Nightshade Purple.

„Od prvních kroků společnosti Cooler Master jsme naslouchali vynalézavosti a jedinečnosti komunity. V návaznosti na fakt, že počítačové sestavy jsou prostorem k seberealizaci, je nyní model MasterBox NR200P k dispozici ve čtyřech nových barevných provedeních, které nechávají vyniknout odvážné osobnosti z řad tvůrců,“ říká Shen Thoo ze společnosti Cooler Master.

Jednotlivé barvy využívají také odlišné barvy doplňků. Flamingo Pink a Caribbean Blue mají bílé uchycení pro základní desky, rámečky a ventilátory, zatímco Sunset Orange a Nightshade Purple jsou vyhotoveny v odstínech černé.

Všechny čtyři novinky zachovávají vlastnosti původního modelu a i nadále využívají maximální úspory místa a vytváří skříň s výjimečnou kompatibilitou vzhledem k její velikosti. Každý z prvků je s rozmyslem umístěn v prostoru o celkovém objemu 18 litrů tak, aby byla podpořena kompatibilita, účinnost chlazení a snadná montáž.

Mohlo by vás zajímat

Reklama