Nový MateBook 14s s funkcí Multi-screen Collaboration

V režimu Mirror je rozhraní notebooku duplikováno na tablet / Huawei
Model MateBook 14s podporuje kromě jiného funkci Huawei Share, která vylepšuje běžný způsob sdílení souborů, obrázků a videí.

Tato funkce umožňuje snadné sdílení souborů mezi zařízeními. Obrázky, videa i dokumenty z telefonu můžete pomocí několika kliknutí přenést do svého notebooku nebo tabletu.

Jako další funkce určitě stojí za zmínku Multi-screen Collaboration, která umožňuje ovládat dvě zařízení současně přes jeden displej a usnadňuje tak bezproblémovou spolupráci.

S funkcí Huawei Share zabudovanou do touchpadu je nastavení spolupráce na více obrazovkách stejně snadná, jako přiložení smartphonu k touchpadu na Huawei MateBook 14s. Jakmile jsou dvě zařízení připojena, můžete mezi nimi snadno přenášet soubory pouhým přetažením přes rozhraní. 

Jedná se o další technologii, kde jsou různé režimy zobrazení, které zvyšují produktivitu a nabízejí nový zážitek z užívání více zařízení v rámci jednoho ekosystému. K dispozici jsou tři režimy, které splňují potřeby spotřebitelů v různých prostředích: Mirror, Extend a Collaborate.

Uživatelé MateBooku mohou také bezdrátově promítat obrazovku svého počítače na Huawei MateView a zvýšit svou produktivitu pomocí obrazovky 3:2. S režimem Mirror nebo Extend mohou uživatelé otevřít více oken najednou pro efektivní multitasking. Dosáhnout zvýšení produktivity nebylo nikdy tak snadné.

V režimu Mirror je rozhraní notebooku duplikováno na tablet a na obou zařízeních zobrazuje přesně stejný obsah. Když například navrhujete položky na notebooku, můžete tuto funkci použít k zrcadlení své práce na tabletu a přidat do své práce ještě více detailů pomocí tabletu jako digitální kreslící podložky. 

Režim Extend, jak již název napovídá, lze použít jako externí displej pro počítač. Díky tomu máme větší prostor k zobrazení a porovnání obsahu. Díky tomu vám ušetří i prostor na pracovním stole, jelikož klasické monitory zabírají více místa a jsou těžce přenosné. 

Posledním režimem je režim Collaborate, který poprvé bourá bariéry mezi Windows a HarmonyOS 2. Uživatelé mohou pomocí myši přetahovat vybraný text, obrázky a soubory mezi dvěma zařízeními. Díky klávesnici naopak odpovídat na zprávy a e-maily přijaté na tabletu. Nové aktualizace Multi-screen Collaboration také umožňují otevřít na počítači tři mobilní aplikace najednou, což je ideální pro multitasking.

Pokud chcete upravit fotografii, kterou jste právě pořídili na smartphonu, tak jednoduše spusťte na MateBooku svůj vybraný editační program a plně využijte software a hardware počítače pro rychlé úpravy obrazu.

Díky snadnému sdílení není potřeba žádný předchozí ruční přenos souborů. A protože distribuovaná technologie propojuje dvě zařízení na systémové úrovni, můžete dokonce uskutečňovat a přijímat audio a video hovory prostřednictvím počítače a využívat jeho kameru i mikrofon.

Zdroj: Huawei

Mohlo by vás zajímat

Reklama