Bezdrátová myš Signature M650 nabízí více možností a funkcí také levákům

Při práci na dokumentu nebo procházení webových stránek je pomocníkem kolečko SmartWheel / Logitech
Nová bezdrátová myš Signature M650 značky Logitech nabízí díky dvěma různým velikostem (S/M a L) a verzi pro leváky lepší pracovní podmínky větší skupině lidí než standardní modely.

Mezi přednosti této novinky patří například rolovací kolečko SmartWheel, téměř neslyšná tlačítka s nastavitelnými funkcemi a praktický design.

Při práci na dokumentu nebo procházení webových stránek je praktickým pomocníkem kolečko SmartWheel, které umožňuje podle okamžité potřeby přesné posouvání po jednotlivých řádcích nebo rychlé listování.

Myš Signature M650 a její větší varianta Signature M650 L jsou vybaveny technologií SilentTouch, která ve srovnání s myší Logitech M185 snižuje hlučnost tlačítek až o 90 %, takže klikání neruší kolegy při práci v kanceláři ani účastníky videohovoru při práci na dálku.

Bezproblémové bezdrátové připojení s velkým dosahem je možné přes Bluetooth Low Energy nebo USB přijímač Logi Bolt. Baterie dle údajů výrobce vydrží při běžném provozu až dva roky.
 
Myš Signature M650 se vyrábí ve dvou velikostech smetanové, grafitové nebo růžové barvy a svým tvarem je vhodná i pro leváky. Měkká opěrná plocha pro palec a gumové boční strany umožňují pohodlnou práci po dlouhé hodiny.

Funkce tlačítek se dají snadno měnit pomocí aplikace Logitech Options+. Myš funguje s operačními systémy Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS a Android. Myš Signature M650 bude v České republice dostupná od poloviny ledna 2022, a to za doporučenou cenu 1 099 Kč.

Zdroj: Logitech

Mohlo by vás zajímat

Reklama