Tak trochu jiná klávesnice a myš řady Studio od Logitechu

 
Další 1 fotografie v galerii
Retro klávesnice POP Keys má mechanické klávesy ve stylu klasického psacího stroje / Logitech
Nejnovější produkty řady Studio, klávesnice POP Keys a myš POP Mouse, vnesou do vaší pracovní rutiny osobitost a možná i zábavu.

Klávesnice POP Keys se dodává celkem s osmi vyměnitelnými hmatníky s emoji symboly – čtyři z těchto hmatníků jsou předinstalovány na samotné klávesnici.

Klávesy pro emoji lze snadno nakonfigurovat ke vkládání oblíbených symbolů nebo na jinou praktickou funkci pomocí softwaru Logitech Options, který je k dispozici pro platformy Windows i Mac. Myš POP Mouse disponuje speciálním horním tlačítkem, které otevírá nabídku emoji a lze ho také jednoduše nastavit i pro pohodlné ovládání jiných funkcí.

Retro klávesnice POP Keys nabízí mechanické klávesy ve stylu klasického psacího stroje pro pohodlné psaní a různé pokročilé funkce. Jejích 12 funkčních kláves ovládá například pořizování snímků obrazovky, vypnutí mikrofonu nebo přehrávání médií, abyste si mohli usnadnit práci nebo zpříjemnit chvíle volna.

Skutečně originální kompaktní myš POP Mouse se snadno vejde do kapsy, abyste mohli pracovat i na cestách, a zvyšuje produktivitu díky kolečku Smartwheel, které se automaticky přepíná z režimu vysoké přesnosti do režimu rychlého rolování.

Její hladké tělo dobře padne do dlaně a pomůže pohodlně pracovat na čemkoli, co je třeba udělat. Myš POP Mouse je k dostání v mnoha zářivých barvách, které oživí každé prostředí, zlepší vám náladu a přinesou větší radost z práce.

Po stažení aplikace Logitech Options můžete myš používat se softwarovou funkcí Logitech Flow, která umožňuje snadné kopírování a vkládání textu, souborů a obrázků mezi počítači. 

Oba POP produkty se dokážou připojit až ke třem zařízením najednou pomocí technologie Bluetooth nebo bezdrátového přijímače Logi Bolt. Modely jsou také mechanicky odolné a baterie v nich vydrží dlouho. Obě novinky jsou již v prodeji i v České republice, 2 499 Kč stojí klávesnice POP Keys a 999 Kč dáte za myš POP Mouse.

Zdroj: Logitech

Mohlo by vás zajímat

Reklama