Klávesnice SteelSeries Apex Pro Mini v klasické i bezdrátové variantě

Spínače OmniPoint 2.0 jsou dimenzovány na 100 milionu kliknutí / SteelSeries
Nové modely klávesnic Apex Pro Mini a Apex Pro Mini Wireless se vyznačuji malým provedením, důrazem na rychlost a co nejlepší přizpůsobitelností.

Před 3 lety se SteelSeries rozhodla poskytnout všem hráčům lepší kontrolu nad klávesnicemi. Ať už se ji rozhodnou použít pro jakékoli odvětví, herní, či jiné, Apex Pro je nejpřizpůsobitelnější klávesnicí s nejrychlejšími spínači.

Původní spínače OmniPoint přinesly plně nastavitelnou aktivaci kláves, což představovalo největší skok v inovacích herních klávesnic od vytvoření prvních mechanických spínačů, a nově umožnily uživatelům zvolit si mezi hlubokým stiskem, nebo jen letmým dotykem.

Kromě kompaktního provedení se vylepšení dočkaly právě spínače OmniPoint, nyní ve verzi 2.0, pracující v rozmezí 0,2 mm až 3,8 mm, která dává možnost nastavení aktivace kláves ve 37 úrovních a poskytuje ještě rychlejší odezvu a aktivaci, resp. maximální přizpůsobitelnost. Hraniční hodnota 0,2 mm nabízí dobu odezvy 0,54 ms.

Spínače OmniPoint 2.0 dále nabízí tzv. Dual Action, funkci umožňující naprogramovat dvě akce na jednu klávesu a provádět tak různé kombinace, jako je volba granátu a jeho hod jediným stiskem klávesy.

Řada klávesnic Apex nabízí nové kompaktní provedení, díky kterému uvolňuje místo na stole pro výraznější pohybový rádius myši, a přitom si zachovává plnou funkčnost. Nové klávesnice mají praktickou velikost, jsou vhodné k přenosu v batohu například na cesty na esportové turnaje, LAN párty nebo pro ty, kteří míří na internát nebo kolej.

Apex Pro Mini Wireless

Bezdrátová technologie Quantum 2.0 zajišťuje hraní a práci bez zpoždění a umožňuje duální připojení přes 2,4GHz síť ideální pro herní využití a přes Bluetooth, a to kdekoli na cestách.

Spínače OmniPoint 2.0 jsou dimenzovány na 100 milionu kliknutí a využívají unikátní klávesy, tzv. Double Shot PBT, které taktéž poskytují bezkonkurenční odolnost. Hráč „Karrigan“ z týmu FaZe se 23. května 2022 stal prvním profesionálním hráčem, který vyhrál turnaj CS:GO Major s bezdrátovou klávesnicí Apex Pro Mini Wireless.

Apex Pro Mini

Vlastní všechna již zmíněná vylepšení, včetně OmniPoint 2.0. Stejně jako bezdrátová verze je vyhotovena z kvalitního leteckého hliníku a lze ji nastavit do třech poloh pomocí flexibilních nožek. Připojení je zajištěno odpojitelným USB-C opleteným kabelem.

Zdroj: SteelSeries

Mohlo by vás zajímat

Reklama