Nový 13palcový notebook Satellite Pro C30-K s procesory Intel Core 12. generace

Víko displeje je možné otevřít až o 180 stupňů / Dynabook
Elegantní design Satellite Pro C30-K v modré barvě osloví profesionály i studenty, kteří potřebují notebook často přenášet. Na první pohled zaujme přístroj štíhlou a lehkou konstrukcí s hliníkovým rámem.

Model je tenký jen 15,95 mm a váží pouhých 1,16 kg. Jeho povrch, včetně klávesnice s clickpadem, je ošetřen antibakteriální vrstvou, která zabraňuje dle webu výrobce ulpívání nežádoucích bakterií, a to s účinností až 99,9 %.

Satellite Pro C30-K je kompatibilní s Windows 10 nebo 11 a přichází s vylepšeným výkonem a celou řadou možností konektivity. Nejnovější procesory Intel Core 12. generace spolu s pamětí DDR4 3200 MHz o velikosti až 32 GB a datovým úložištěm PCIe SSD s kapacitou až 1 TB zajišťují hladký chod všech aplikací a efektivitu při práci ať už v kanceláři, ve třídě nebo na cestách.

Notebooky jsou osazeny bateriemi LI-Po 3-45Wh, které poskytují výdrž až po dobu 8,4 hodiny³ a umožňují uživatelům pracovat i v nejvytíženějších dnech.

Model Satellite Pro C30-K byl navržen s ohledem na bohatou konektivitu: jeho výbava zahrnuje řadu portů a možností připojení, které uživatelům umožňují spolupracovat a být produktivní – ať jsou kdekoli.

Multifunkční port USB 3.2 Type-C umožňuje nabíjení, přenos obrazu, připojení periferií i přenos dat. Kromě toho jsou k dispozici další dva porty USB 3.2 Type-A, port HDMI, konektor RJ45 a slot pro kartu Micro SD. Bezdrátovou konektivitu zajišťuje modul WiFi 6 802.11 AX.

K zajištění bezproblémové vzdálené práce a spojení s kolegy či studenty nabízí C30-K prémiové audiovizuální nástroje doplněné speciálními tlačítky pro konference na ergonomické klávesnici. Design s tenkým rámečkem a antireflexním HD nebo FHD displejem poskytuje výbornou viditelnost obrazovky za všech světelných podmínek.

Víko displeje je možné otevřít až o 180 stupňů a pro ostré a čisté videokonference je k dispozici HD webkamera spolu se stereo reproduktory, případně konektor pro sluchátka/mikrofon. Vestavěná technologie Realtek AI eliminuje při konferencích nežádoucí zvuky z pozadí jak pro uživatele notebooku, tak i pro ostatní účastníky schůzky. Nový notebook Satellite Pro C30-K bude na evropském trhu k dispozici již během září 2022.  

Zdroj: Dynabook

Mohlo by vás zajímat

Reklama