Myš Naga V2 Pro disponuje novým kolečkem HyperScroll Pro Wheel

Prostřednictvím aplikace Razer Synapse 3 mohou uživatelé nastavit napětí rolování / Razer
Původní myš Naga, která byla uvedena na trh v roce 2009, vytvořila kategorii myší pro MMO (massively multiplayer online) hry. Díky svému průkopnickému bočnímu panelu s více tlačítky tehdy nastavila nové standardy funkčnosti a ovládání.

Nová myš Naga V2 Pro pokračuje v tomto odkazu a přináší dle webu Razer řadu vylepšení, která zachovávají tvar a pocit z myši řady Naga, jež si hráči oblíbili, a zároveň se zaměřují na funkce, které jsou pro hráče MMO nejdůležitější.

Naga V2 Pro se může pochlubit 3 vyměnitelnými bočními deskami, 19+1 přemapovatelnými tlačítky, 22 programovatelnými ovládacími prvky, novým kolečkem Razer HyperScroll Pro Wheel, bezdrátovou technologií HyperSpeed Wireless, optickým senzorem Focus Pro 30K, optickými spínači Optical Mouse Switches Gen-3 a řadou možností nabíjení a připojení. 

Nové kolečko HyperScroll Pro Wheel přináší velké možnosti přizpůsobení zařízení Naga V2 Pro s inteligentním nastavením pro přizpůsobení akce a pocitu při rolování. Uživatelé mohou přepínat mezi 6 režimy nastavení rolovacího kolečka, včetně uživatelsky přizpůsobeného režimu, které jsou k dispozici v aplikaci Razer Synapse 3 a jsou přístupné za běhu.

S režimem Standard pro typičtější herní volby, režimem Distinct pro snadné, definitivní ovládání a režimem Ultrafine pro nejvyšší počet vstupů má Naga V2 Pro další 2 předvolby: Adaptive scrolling, který klade menší odpor, čím rychleji se kolečkem roluje, a Free Scrolling pro stále zrychlené rolování.

Poslední možností kolečka HyperScroll Pro Wheel je Custom režim, ve kterém může uživatel provádět téměř nekonečné úpravy, aby získal dokonalý pocit ze scrollování a funkce vyladěné podle svých představ.

Prostřednictvím aplikace Razer Synapse 3 mohou uživatelé nastavit napětí rolování, počet kroků a přizpůsobit křivku síly mezi jednotlivými kroky a nastavit vše od plynulého, volně se otáčejícího kolečka přes pozitivní krokové kolečko s pouhými 8 odlišnými kroky až po 96 kroků – a poté nastavit, jak se cítí tikání mezi jednotlivými kroky. Tyto úrovně přizpůsobení umožňují uživatelům drobné nastavení funkce a hmatové zpětné vazby kolečka HyperScroll Pro, čímž získají dokonalý pocit, který požadují.

Naga V2 Pro je vybavena nejnovějšími bezdrátovými technologiemi Razer, a to jak pro připojení, tak pro napájení. Díky technologii HyperSpeed Wireless se Naga V2 Pro může pochlubit výkonným připojením s nízkou latencí pro hraní bez zpoždění, zatímco  adaptivní monitorování a přepínání frekvencí umožňuje hráčům vychutnat si rychlé a nepřerušované bezdrátové připojení i v prostředí s nejhlučnějším signálem.

Naga V2 Pro lze připojit také prostřednictvím Bluetooth nebo přiloženého kabelu SpeedFlex typu C, který umožňuje hraní během nabíjení.

Myš Naga V2 Pro má dostatečnou výdrž baterie až 150 hodin při bezdrátovém připojení HyperSpeed Wireless nebo 300 hodin při připojení Bluetooth a lze ji nabíjet i bezdrátově, protože je kompatibilní s bezdrátovým nabíjecím pukem Razer Wireless Charging Puck a dokovací stanicí Razer Mouse Dock Pro (obě se prodávají samostatně).

Naga V2 Pro také podporuje bezdrátové připojení více zařízení Razer, což umožňuje uživatelům, kteří již vlastní klávesnici Razer s podporou technologie HyperSpeed, připojit se k přiloženému USB donglu Naga V2 Pro a uvolnit tak USB port v systému.

Zdroj: Razer

Mohlo by vás zajímat

Reklama