Mobilní konferenční komunikátor Sennheiser SP 30 s duplexním režimem

Na kvalitu hovoru má nezanedbatelný vliv i odladěný duplexní režim / Sennheiser
Tento nový model díky dvěma mikrofonům s dlouhým dosahem umožní bezproblémovou komunikaci za všech okolností bez ohledu na okolní ruchy či ozvěnu.

Duplexní režim navíc zajistí souběžný hovor na obou stranách spojení. Samozřejmostí je bezdrátové připojení pomocí Bluetooth, ale nechybí ani USB připojení. To ocení především uživatelé při internetových konferenčních hovorech skrze počítače se systémem Windows i MacOS. Připojení smartphonu pak usnadní NFC.

Pro bezdrátové připojení je navíc možné zvolit, zda se bude telefon připojovat automaticky či ručně. Výhodou druhé varianty je snadné sdílení komunikátoru mezi všemi zaměstnanci. Novinka potěší také perfektním zpracováním a výdrží 18 hodin na jedno nabití. Možnost zpříjemnit si pracovní povinnosti poslechem hudby je pak příjemným bonusem.

Mikrofony s dlouhým dosahem a funkcí potlačení okolních ruchů i ozvěny doplňuje reproduktor s nízkým zkreslením, který je optimalizovaný pro perfektní a přirozenou reprodukci lidského hlasu. Srozumitelný konferenční hovor tak není problém ani v taxíku cestou na letiště.

Na kvalitu hovoru má nezanedbatelný vliv i odladěný duplexní režim. Ten eliminuje nutnost se při hovoru střídat, kterou známe z běžných hlasitých handsfree. V případě Sennheiser SP 30 mohou obě strany mluvit současně. To výrazně zvyšuje plynulost komunikace a umožňuje vše domluvit bez nejmenších potíží.

Propojovací USB-C kabel se snadno skryje do integrovaného navíječe na spodní straně stejně jako redukce na konektor USB-A. Technologie NFC umožňuje okamžité připojení k telefonu pouhým přiložením k horní straně zařízení, kde jsou rozmístěny i všechny ovládací prvky. Sennheiser SP 30 je již v prodeji, a to ze 5 900 Kč. 

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama