Stočený tachometr běžný zákazník jen stěží odhalí. Víme, kde vás nepodvedou

 
Dalších 6 fotografií v galerii
U Emil Frey Select máte vše pod jednou střechou včetně pojištění a financování / Emil Frey Select
Stočené kilometry jsou oprávněně jedním z největších strašáků českých autobazarů. Jedná se o mimořádně nebezpečný podvod, který běžný zákazník jen stěží odhalí. Už ale nemusíte riskovat – navštivte nový program ojetých vozů Emil Frey Select, kde na vás čeká jistota a férový přístup.

Není divu, že stále více českých zákazníků hledá i při koupi ojetého auta jistotu, serióznost a férovou nabídku. I proto jsou v oblibě tzv. certifikované programy prodeje ojetých vozů přidružené k různým automobilovým značkám. Loni na jaře mezi ně vstoupil nový hráč, který se rozhodl výrazně posunout dosavadní standardy nabízené českým zákazníkům. Švýcarská skupina Emil Frey spustila svůj vlastní koncept prodeje zánovních a ojetých vozů Emil Frey Select, k jehož hlavním výhodám patří vysoká kvalita služeb definovaná podle přísných švýcarských požadavků.
 
Základem celého programu Emil Frey Select je široká nabídka 900 prověřených vozů, která je zájemcům k dispozici přehledně na internetu (www.emilfreyselect.cz) s možností různého filtrování dle konkrétních požadavků. Nejvíce nabízených vozů je značky Peugeot. V současné době nejžádanější SUV Peugeot 2008, 3008 a 5008 jsou velkým lákadlem pro klienty, kteří hledají atraktivní ojetý vůz s nízkým nájezdem a vysokou úrovní výbavy.

Drtivá většina vozů v nabídce byla zakoupena jako nová u autorizovaných dealerů společnosti Emil Frey po celé Evropě, takže je u nich známá kompletní servisní historie a zákazník o nich nemusí mít vůbec žádné pochybnosti, což se netýká pouze reálného stavu ujetých kilometrů, ale celkového technického stavu. K dalším trumfům patří smluvně zakotvená roční záruka na kvalitní ojeté vozy s přísnou certifikací Emil Frey Select, která kryje 13 konstrukčních skupin a dalo by se říci, že téměř kopíruje záruku na nová vozidla. To, že platí po celé EU, je jen další bonus.
 
Prohlídka ojetého automobilu probíhá v profesionálně vybaveném servisu a sleduje se veškerá funkčnost automobilu, technický stav i jeho vzhled. Samozřejmostí je tedy provedení detailní diagnostiky s případným výpisem závad, kontrolují se světla a jejich seřízení, stav skel a karoserie a pod drobnohled zkušených techniků se dostává i celý podvozek. Zkontrolován je samozřejmě motor i převodovka a pozornosti neujde ani vzorek pneumatik. U Emil Frey Select máte jistotu, že vůz, se kterým odjedete, má hloubku dezénu minimálně 3 mm.
 
Zákazník má díky tomu u všech vozů s certifikací Emil Frey Select garanci, že je automobil zkontrolovaný, případně opravený a má za sebou předepsaný servis. Z toho je více než jasné, že v nabídce najdete výhradně kvalitní ojeté vozy v dobrém technickém stavu, se kterými se nemusíte bát ihned vyrazit třeba i na delší cestu.

Mohlo by vás zajímat

Reklama