Naděje pro drobné ženy: Pro prsní implantáty MemoryGel není ani útlý hrudník překážkou

Ročně se v České republice provede přibližně 20 až 30 000 plastických operací / Pixabay
Některé ženy příroda v oblasti dekoltu neobdařila, jiné nejsou spokojeny s tvarem svých ňader. Nejčastějším a nejúčinnějším řešením, jak poprsí dodat potřebný objem i tvar, je plastická operace pomocí prsních implantátů.

Ovšem i tato metoda může narážet na určité limity. Až doposud totiž byly při úpravách prsou v nevýhodě ženy s úzkým hrudníkem, které se ve výběru implantátu musely spokojit jen s menšími objemy. Sen o plných, přitažlivých prsou se jim tak často rozplynul po konzultaci s plastickým chirurgem, který je seznámil s limity dané právě proporcemi jejich hrudníku.

Situace se ale změní s uvedením nového typu prsního implantátu amerického výrobce Mentor s názvem MemoryGel Xtra. Díky jeho konstrukci s extra vysokou projekcí jsou tyto implantáty vhodné právě pro ženy s drobnějším hrudníkem, které byly v minulosti nuceny zvolit nevyhovující velikost.

Ročně se v České republice provede přibližně 20 až 30 000 plastických operací a z toho je asi 9 000 operací prsou. Ty patří mezi nejvyhledávanější zákroky na klinikách plastické chirurgie vůbec, přičemž nejžádanější je právě zvětšení prsou neboli tzv. augmentace. 

Nové kulaté prsní implantáty Mentor MemoryGel Xtra přes menší základnu vytvářejí plný dekolt. Mají totiž jedinečný design s extra vysokou projekcí, tj. vyklenutím, které dodává ňadrům bujnost a zaručuje dokonalý estetický efekt.

Implantát je vyplněn vysoce konzistentním gelem, který neunikne ani v případě porušení celistvosti silikonového obalu. Zásluhou vlastností tohoto gelu se prsní implantáty Mentor MemoryGel Xtra věrně podobají přirozené prsní tkáni. Současně tento gel umožňuje, aby ňadra měla dlouhodobě stálý tvar. Také díky tomu jsou v USA oblíbené mezi ženami i mezi chirurgy – devět z deseti žen zvolilo tyto implantáty při slepém testu jako přirozenější na dotek a rovněž plastičtí chirurgové je zvolili častěji než implantáty jiných značek.

Mohlo by vás zajímat

Reklama