Nová barevná verze stylového bezdrátového reproduktoru Beosound Edge přichází i na náš trh

 
Další 2 fotografie v galerii
Snímače zaznamenají, když se uživatel přiblíží, a rozsvítí plochy dotykového ovládání / Bang & Olufsen
Hledajíc inspiraci v Art Deco hnutí z 20. let 20. století kombinuje nová verze Beosound Edge Brass Tone leštěný hliník v mosazní barvě s látkou Parisian Night Blue a tvoří tak sytou kombinaci, která jde ruku v ruce se současnými trendy.

Kruhová podoba reproduktoru Beosound Edge umožňuje umístit ho dvěma způsoby. Může tvořit doplněk jakéhokoliv prostoru při umístění na podlahu, komplementujíc tak ostatní nábytek a zařízení, nebo je možné jej pověsit na stěnu jako nějaké umělecké dílo.

Integrované snímače přiblížení zaznamenají, když se uživatel přiblíží, a rozsvítí plochy dotykového ovládání. Změna hlasitosti je zajímavá stejně jako zvuk reproduktoru – ovládá se kolébáním kruhového reproduktoru ze strany na stranu pro zvýšení nebo snížení hlasitosti.

Jemný dotyk mění hlasitost pomalu, při silnějším stisknutí ovládací plochy se změní výrazněji. Když posluchač reproduktor pustí, sám se vrátí do původní polohy.

Beosound Edge má vestavěné všechny nejpoužívanější technologie v této oblasti a nabízí všechny streamovací možnosti dle výběru uživatele. Nechybí tedy Apple AirPlay 2, Chromecast nebo Bluetooth.

Při spárování s reproduktorem nebo zařízením s vestavěnou podporou Google Assistant, jako kupříklad Beosound 1 nebo Beosound 2, nebo též podporovaným zařízením s Amazon Echo, umožní uživateli také hlasové ovládání. Beosound Edge je již v prodeji v obchodech Bang & Olufsen za 85.700 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama